Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya; Çocuk Yetiştirmek Özen İster

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya “Küresel güçlerin televizyon dizilerinde ailelerimizin ruhuna, manevi değerlerimize, aile yapımıza, milli değerlerimize olumsuz mesajlar vermektedir. Böyle bir ortamda çocuklarımızı eğitmek çok özen istiyor” dedi. 

 

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya “37 yıl eğitimcilik yaptım. Herkes ailesinde sorun yaşanabiliyor. Önemli olan bu sorunları iletişimle yolunu bulmaktır. Benim çocukluğumda yok vardı, var yoktu. Çocukluğumda ki oyuncaklarımı kendimiz yapardık” dedi.

 

BAŞARILI OLMA ŞANSI YOKTUR

Kalbinizden çıkan bir söze inanmadığınız zaman karşıda ki insana tesir etmez diyen Kapaklıkaya “Bizim zamanımız zorluklar kitap okumamızı kolaylaştırırken, bugün çocuklarımıza verdiğimiz imkanlar kitap okumasını zorlaştırıyor. Çocuklar ilgisizlik-sevgisizlik ile aşırı ilgi ve sevgiden etkilenmektedir.  Çocuğun her dediği yapılması sonrasında ilerde mutlu ve başarılı olma şansı azalır” açıklamasında bulundu.

 

KAPAKLIKAYA’DAN TEŞEKKÜR

“Kartepe’de kitap fuarına katılmak mutlu olduğunu” belirten Yazar Kapaklıkaya “Bugün buraya gelen aileler kendi özlerine değer verdikleri için buradalar. Mutlu aileler sayesinde mutlu çocukların yetişmektedir. Toplumumuz adına bu tür etkinliklerin yapılması çok güzeldir. Emeği geçen herkes teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni