“Gelişim, Seninle” Destek Olduğu Sosyal Projeler ile Çevre Bilincine Dikkat Çekiyor

bp Türkiye’nin 2019 yılından bu yana sürdürdüğü, üniversite çağındaki gençlerin gelişimini hedefleyen sosyal sorumluluk projesi Gelişim, Seninle kapsamında hibe ve takım koçluğu desteği almaya hak kazanan öğrenci kulüpleri projelerini hayata geçiriyor.

 

Üniversite çağındaki gençlere, çağın gerekliliklerine uygun bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefleyen ve dil engeli nedeniyle erişemedikleri bilgilere gelisimseninle üzerinden erişme fırsatı sunan bp Türkiye’nin gençlik projesi Gelişim, Seninle kapsamında hibe desteği alan projeler hayata geçiyor.

 

Gelişim, Seninle kapsamında hibe ve takım koçluğu desteği almaya hak kazanan, üniversite kulüplerince yaşadıkları bölgenin ihtiyaçlarına çözümler sunmak amacıyla oluşturulan toplam 28 sosyal fayda odaklı proje, öğrencilerin aldıkları kapasite geliştirme eğimtimlerinin ardından bir bir uygulamaya geçiyor. 

 

Gelişim, Seninle kapsamında hibe almaya hak kazanan sosyal projelerin içerisinden üç tanesi, çevre bilincine yönelik farkındalığı hedeflemesi ile dikkat çekiyor. bp Türkiye çalışanlarının takım koçluğu desteği ile çevre alanında geliştirdikleri projeleri ile İstanbul Topkapı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Kulübü ileri dönüşüme ve karbon ayak izine dikkat çekerek atık kumaşlardan bilgisayar çantaları tasarlarken; Üsküdar Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma İçin Küresel Amaçlar Kulübü küçük yaşta çevre bilincinin oluşmasını hedefleyerek anaokulu çocuklarına çevre konularında çeşitli etkinlikler ve atölyeler düzenledi. Fırat Üniversitesi Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik Öğrenci Topluluğu ise Elazığ’da 80 çocuğa ulaşarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde su bilinci konusunda çeşitli eğitimler verdi. 

 

Gelişim, Seninle kapsamında geliştirilen projelerden ilham aldığını ve projeler hayata geçtikçe mutluluk duyduğunu belirten bp Türkiye Ülke Başkanı Tümkan Işıltan konuyla ilgili konuşmasında; “Gelişim, Seninle projemiz vesilesiyle bir kez daha gördük ki ülkemizin birbirinden değerli gençleri yaşadıkları bölgelerin sorunlarına ve eksikliklerine karşı yüksek farkındalık taşıyorlar. Bu da benim geleceğe umutla bakmamı sağlıyor. Geliştirilen projeler, gençlerimizin yaşadıkları çevreye ve dünyaya verdiği önemi göstermesi nedeniyle de çok değerli. Proje kapsamında geliştirilen her bir projeyi bp Türkiye ailesi olarak sahiplenmeye ve gençlerimizin her daim destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni