Kadir Kaykaç, Bodrum'da Bahar Şahin'i ağırladı

Bahar Şahin, arkadaş grubuyla Bodrum’daki Alezzi’de kahvaltı yaptı. Bodrum’un yeni mekanlarından Alezzi’yi çok beğenen Bahar Şahin aşk hayatıyla ilgili açıklama yaptı. 

Mekan çıkışı oyuncuyu uğurlayan işletme sahibi Kadir Kaykaç’la objektiflere poz veren oyuncu, ayaküstü soruları yanıtladı. Şahin, “Arkadaşlarımla kahvaltı yaptık. Kadir bey sağ olsun bizi yolcu ediyor. Çok güzel bir mekan yapmışlar, hayırlı olsun diyelim istedik” şeklinde konuştu. Bodrum’da olmaktan çok mutluyum diyen oyuncu, “Burayı hiç bırakasım gelmiyor, İstanbul’a gitmek istemiyorum” dedi.

“Tiyatro yapmayı çok istiyorum” diyen oyuncu, “Ben daha önce hiç tiyatro yapmadım ama bence çok zor bir şey. Dizi gibi değil, daha gerçek bir yer. O yüzden tiyatro yapmak için kendime güvenim yok. Biraz daha zaman lazım diye düşünüyorum” diye konuştu.

Aşk hayatıyla alakalı iddialı açıklamalar yapan Bahar Şahin, “Doğru insanı seçemiyorum. O konuda çok şansızım” dedi. Erkek arkadaşlarıyla alakalı, “Çok seçici değilim” diyen oyuncu, “Yalnızda mutluyum” diyerek hayatında kimse olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni