Bostanlıspor'dan Milli Takıma…

Bostanlıspor’un Türkiye Şampiyonu yıldız muaythai sporcusu Tarık Ziya Şenaras Avrupa Şampiyonasına katılacak Türk Milli Muaythai Takımına seçildi.

Ankara’da 21-28 Mart tarihleri arasında yapılacak Avrupa Minik, Yıldız, Genç ve U23 Erkekler Muaythai Şampiyonasında ay yıldızlı formayı giyecek olan Bostanlıspor’un şampiyon sporcusunun hedefi kürsüye çıkmak.

İlk kez milli formayla Avrupa Muaythai Şampiyonası Yıldızlar 46 kiloda ringe çıkacak olan Tarık Ziya Şenaras, antrenörü Aytaç Uyanıker yönetiminde çalışmalarını ara vermeksizin sürdürdü.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, ragbi, Amerikan Futbolu, softbol, beyzbol, paletli yüzme, kickboks ve oryantiringten sonra milli takıma muaythai sporcusu vermenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “alt yapımızdan yetişen sporcumuz Tarık Ziya Şenaras’ın A Milli Takıma seçilmesi ve Ay Yıldızlı formayla Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olması bizim için gurur verici. Kendisini yetiştiren antrenörümüz Aytaç Uyanıker ile birlikte uzun süredir şampiyonaya hazırlanan sporcumuza başarılar diliyoruz. Onu kürsüde alkışlamak istiyoruz” dedi.

Bostanlısporlu Tarık Ziya Şenaras, antrenörü Aytaç Uyanıker ile birlikte milli takım kampına katılmak üzere bu gece Ankara’ya gitti. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni