BSH TÜRKİYE Online Alışverişte ve Home Connect Uygulamasında Engelleri Kaldırdı

BSH Türkiye, görme engelliler için özgürlük teknolojileri geliştiren BlindLook ile iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, BlindLook’un geliştirdiği sesli simülasyon teknolojisi (Audio Simulation) aracılığıyla Bosch Ev Aletleri, Siemens markalarının web sitelerinde ve Home Connect uygulamasında görme engelli müşterileri için engelleri ortadan kaldırdı.

 

BSH Türkiye, görme engelsiz markalar (EyeBrand) arasındaki yerini aldı. Görme engelli müşterilerinin ürün ve hizmetlerdeki kullanım deneyimini iyileştirmek amacıyla BlindLook'un ses odaklı teknolojisini (Audio Simulation) web sitelerine ve uygulamalarına entegre eden marka, artık görme engelliler için ürün ve hizmetleri daha erişilebilir hale getirirken yardıma ihtiyaç duymadan kullanmalarına olanak sağlıyor. BSH Türkiye BlindLook ile iş birliği ile Bosch ve Siemens markalarının web sitelerinde ve Home Connect uygulamasında engelleri ortadan kaldırıyor. 

 

Engelsiz markalar ağının her geçen gün daha da büyüyerek yayılmasını arzu ettiklerini belirten BSH Türkiye CEO’su Gökhan Sığın; “BlindLook ‘Herkes için erişebilir bir dünya’ hedefiyle çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor. BSH olarak bizler de ev yaşamını herkes için kolaylaştırabilmek adına çalışıyoruz. Görme engelliler için erişilebilir imkanlar sunma ve onların tercih süreçlerini ‘özgürleştirmek’ için güçlerimizi birleştirdik. BlindLook’un ses odaklı teknolojisi ile Bosch Home Türkiye resmi web sitesi, Siemens Home Türkiye resmi web sitesi ve Home Connect uygulamasını görme engelli müşterilerimiz için engelsiz kılmayı başardık” dedi. 

 

bosch-home ve siemens sitelerinde ürün incelemeden satın almaya kadar her aşamada engelsiz bir online alışveriş deneyimi sunan teknoloji, Home Connect uygulamasının da kolaylıkla kullanılmasına olanak sağlıyor. Home Connect teknolojisine sahip tüm ev aletlerinin tek bir uygulama ile yönetilmesini sağlayan BSH Türkiye, Home Connect uygulamasına entegre ettiği sesli simülasyon teknolojisi ile görme engelli kullanıcılarının evde de yanında oluyor. 

 

Yenilikçi teknolojileriyle milyonlarca müşterisinin evdeki yaşam kalitesini artıran BSH Türkiye, eşit ve engelsiz bir dünya için attığı adımlara devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni