Bybit’in CEO’su, Wall Street’e kriptoyu benimseme çağrısında bulundu

Web trafiğine göre dünyanın en büyük 3 kripto borsası arasında yer alan Bybit'in kurucu ortağı ve CEO'su Ben Zhou, geleneksel piyasalara kripto kaynaklı değişimi benimseme çağrısında bulundu.

 

Bu hafta Pantera Blockchain Summit Asia'da konuşan Zhou, geleneksel finans kurumları ile kripto arasındaki yakınlaşmaya değindi. “Altyapı zaten mevcut. Büyük kurumlar da hâlihazırda kripto liderlerini araştırıyor ve çeşitli düzeylerde onlarla etkileşim kuruyor," yorumunda bulundu. 

 

Bununla birlikte Zhou, "Wall Street, piyasadaki yenilikleri gerçekten benimseyip bu değişime müdahil olmak için çok daha fazla çaba gösterebilir" diyerek geleneksel finans hizmeti şirketlerinin, Nokia ile aynı akıbeti paylaşma riskiyle karşı karşıya olduğuna dikkat çekti.

 

Ayrıca “Kriptoyu benimsemesi hâlinde çok daha fazla şey kazanacak olan Wall Street, aksi değil," diye ekledi.

 

Zhou, Wall Street'in modası geçmekte olan iş modeli içinde inovasyonu asimile etme yönündeki geleneksel yaklaşımıyla inovasyonun, iç süreçler ve kısıtlamalar altında bastırılıp engellendiğini kastediyordu.  

 

Kripto CEO'su, “Bugün dünyada hızla gelişen yeni bir finansal hizmet modeli var” dedi. “Enerji, inovasyon ve ivme… Bunların hepsi kripto alanında mevcut.” 

 

Zhou, ne kastettiğini ve 'Street’in, üstün performans gösterenleri kaybetmemek adına neden bu kripto yarışına girmesi gerektiğini, yetenek göçü örneğini vererek açıkladı. “Yetenekler, kripto alanında mevcut olan yeniliğe duyulan açlık, sınırsız inovasyon kabiliyeti ve hızlı tempolu ortam nedeniyle kriptoya doğru çekiliyor," dedi.

 

Moderatör Franklin Bi da Wall Street'te çalıştığı dönemde yeni bir ürünü pazara sunmanın 2 ila 3 yıl sürdüğünü, Bybit için ise bu sürenin 2 ila 3 haftayı bulmadığını söyleyerek bunu doğruladı.

 

Zhou, Bybit'i 2018 yılında sadece bir avuç işlem çiftine sahip bir kripto vadeli işlemler borsası olarak kurdu. O zamandan bu yana kullanıcı tabanı 10 milyona ulaşırken Bybit, kullanıcıların kripto ile ilgili her şeyi bulabildiği bir platform hâline geldi. Zhou, bunu kısmen kriptoya hâkim olan "elbette mümkün" tavrı sayesinde başardığını söyledi.

 

 

Bybit Hakkında

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Bybit; Formula 1 yarış takımı, Oracle Red Bull Racing, e-spor takımları NAVI, Astralis, Alliance, Virtus.pro, Made in Brazil (MIBR) ve Oracle Red Bull Racing Esports ve ortak futbol takımları Borussia Dortmund ve Avispa Fukuoka ile iş ortağı olduğunu bildirmekten gurur duyar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni