Gürcistan U-17 Futbol Takımı “Aragvelebi” Spor Kenti Gölcük'te Kamp Yaptı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gürcistan U-17 Gençler Şampiyonu olan ve kamp çalışmalarını Gölcük’te sürdüren Aragvelebi takımı teknik heyeti ve futbolcularını makamında konuk etti.

Gürcistan’da düzenlenen U17 Gençler Şampiyonası’nda Gürcistan şampiyonu olan Aragvelebi FC, yurt dışı kamp çalışmalarını Gölcük’te sürdürüyor. Gölcük Yalı Evlerinde konaklayan ve Değirmendere ve Kavaklı statlarında antrenmanlarını gerçekleştiren takım Gölcükspor, Sakaryaspor, Sapancaspor ve Kocaelispor’la da hazırlık müsabakaları oynadı. İlçede düzenledikleri kamp programından memnun kalan Aragvelebi FC’nin Başkanı Maia Gagoshidze, Teknik direktör Soso Tcikaidze, heyete eşlik eden Gölcüklü antrenörler Yaşar Yıldız ve Hasan Vardoğan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

SPOR KENTİ GÖLCÜK KAMP MERKEZİ OLACAK

Nazik ziyaret için Aragvelebi FC heyetine teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “’Spor Kenti Gölcük’ hedefiyle ilçemizdeki spor tesislerini bir yandan yenileyerek bir yandan da yeni tesislerin yapımını sürdürüyoruz. Yabancı ülke takımlarının ilçemizi kamp yeri olarak tercih etmeleri, hedefimize katkı sunacak. Aragvelebi FC takımının kamp döneminde ilçemizi tercih ettikleri için teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

GÜRCİSTAN TAKIMI GÖLCÜK’E HAYRAN KALDI

Ziyarette konuşan Aragvelebi FC Başkanı Maia Gagoshidze, “Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in Gölcük’te spor, kültür ve sanata çok önem verdiğini gelmeden öğrenmiştik. Bu çalışmaları, ilçedeki tarihi ve mimari güzellikleri kamp yaptığımız dönemde yerinde görme fırsatımız oldu. Kamp döneminde bize kapılarını açan ve evimizdeymişiz gibi hissettiren Başkan Sezer’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı