Işıl Dönmez Seyhan, Boehringer Ingelheim Almanya Global Tedarik Zinciri Mükemmelliği ve Dijitalleşme Kıdemli Müdürü Oldu

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Tedarik Zinciri Müdürü olarak görev yapan Işıl Dönmez Seyhan, Boehringer Ingelheim Almanya İnsan Sağlığı İş Birimi’ne Global Tedarik Zinciri Mükemmelliği ve Dijitalleşme Kıdemli Müdürü olarak atandı.

 

Tüm dünyada 130’dan fazla pazarda “yaratıcılıkla gelen değerler” ilkesi doğrultusunda faaliyet gösteren araştırma ve geliştirme odaklı ilaç şirketi Boehringer Ingelheim, global çapta atamalarına devam ediyor. 

 

2017 yılından bu yana Boehringer Ingelheim Türkiye bünyesinde çalışan ve önemli başarılara imza atan Işıl Dönmez Seyhan, Boehringer Ingelheim Almanya İnsan Sağlığı İş Birimi’ne Global Tedarik Zinciri Mükemmelliği ve Dijitalleşme Kıdemli Müdürü olarak atandı. Seyhan, yeni görevinde global ölçekte İnsan Sağlığı İş Birimi’nin Tedarik Zinciri süreçlerinin iyileştirilmesinden ve dijital projelerin yürütülmesinden sorumlu olacak. 

 

Işıl Dönmez Seyhan Kimdir? 

Özgeçmiş Bilgisi

Işıl Dönmez Seyhan, kariyerine 1996 tarihinde ER Elektronik firmasında Üretim Planlama ve Metod Mühendisi olarak başladı. Gön Deri Ürünleri, SAP Türkiye ve Sanofi İlaç firmasında farklı rollerde görev aldıktan sonra 1 Kasım 2017 tarihi itibariyle Boehringer Ingelheim Türkiye’ye geçti. Boehringer Ingelheim Türkiye’de Tedarik Zinciri Müdürü olarak görev alan Seyhan, 15 Temmuz 2022 tarihi itibariyle Boehringer Ingelheim Almanya İnsan Sağlığı İş Birimi’nde Global Tedarik Zinciri Mükemmelliği ve Dijitalleşme Kıdemli Müdürü olarak çalışmalarına devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni