İş’te Çiftçi Koruma Sigortası’yla Çiftçiler Anadolu Sigorta Güvencesinde

Anadolu Sigorta ve İş Bankası Ortaklığıyla Çiftçilere Özel Ürün

 

Anadolu Sigorta, İş Bankası ortaklığıyla hayata geçirdiği İş’te Çiftçi Koruma Ferdi Kaza Sigortası’yla çiftçilerin hayatını kolaylaştıran avantajlar sunuyor.

 

Anadolu Sigorta ve İş Bankası, çiftçileri hayatın en ciddi risklerine karşı güvence altına alan ve birbirinden avantajlı asistans hizmetleri sunan yeni bir ürün hayata geçirdi. Anadolu Sigorta’nın vefat, sürekli sakatlık ve tedavi teminatlarını içeren ürün, pek çok asistans hizmeti de sunuyor. Traktör arıza onarım, traktör çekici, indirimli yedek parça, gübre ve zirai ilaç indirim, zirai danışma hattı ve ferdi yardım hizmetlerini içeren İş’te Çiftçi Koruma Ferdi Kaza Sigortası’ndan tüm çiftçiler faydalanabiliyor.

 

Çiftçilik gibi büyük oranda risk içeren bir meslek grubu için sigortanın önemine dikkat çeken Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören, “Bu ihtiyaçlardan yola çıkarak İş Bankası ile birlikte İş’te Çiftçi Koruma Ferdi Kaza Sigortası ürününü hayata geçirdik. Anadolu Sigorta güvencesi ve geniş teminatlarıyla sunulan ürün, asistans hizmetleriyle de fark yaratıyor. Ayrıca bu ürünü alan müşterilerimize Birleşik Kasko Sigortası’nda hususi otomobiller kapsamında yüzde 5, Modüler Konut Sigortası’nda yüzde 35 ve Yeni Nesil Konut Sigortası’nda yüzde 15 indirim sunuyoruz” dedi.

 

Tarıma verdikleri desteği sürdüreceklerini her fırsatta dile getirdiğini belirten İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İzlem Erdem sözlerine şu şekilde devam etti: “İhtisas şubelerimizin yaygınlaştırılmasının yanı sıra, ürün ve hizmet yelpazemizin çiftçilerimizin ihtiyaçları ile paralel olarak yenilenmesi, geliştirilmesi üreticimize yeni ürün ve hizmetler sunulması öncelikli konularımız arasında yer alıyor. Bildiğiniz gibi girdi maliyetlerindeki artışlar, iklim sorunu, savaş gibi faktörler hepimizi zorluyor, ancak kurumlar ve bireyler olarak çiftçilerimizle el birliği içinde güçlükleri yönetebileceğimizi düşünüyoruz. İş’te Çiftçi Koruma Sigortası ürünümüzle çiftçilerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bu tür ürün ve hizmetler sunarak tarım sektörüne destek olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni