İzmir’de Kemer’e büyük ilgi

Türkiye'nin en büyük turizm fuarları arasında yer alan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi standında Kemer için ayrılan alanda Kemer tanıtımının yapıldığı fuara Kemer Belediyesi adeta çıkarma yaptı.

 

Kemer Belediye Meclis üyeleri Mustafa Tıraş, Cumali Afşin, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek, Olympos Teleferik temsilcisi Haydar Culfa Kemer standına gelen misafirlere Kemer hakkında bilgiler aktararak, Kemer tanıtım kitapçıkları ve broşürleri dağıtıyor.

 

Fuar ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, fuarda Kemer'i en iyi şekilde tanıtmaya başladıklarını aktardı. 9 Aralık Cuma günü kendisi de fuara katılarak turizm acentelerinin temsilcileri ile biraraya geleceğini Başkan Topaloğlu, "Fuar alanında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin standında ayrılan Kemer bölümüne büyük bir ilgi var. Kemerimizi denizi, doğası ve güneşinin yanında ev sahipliği yaptığı spor etkinlikleri ile de tanıtıyoruz. Bir spor destinasyonu haline gelen ilçemizi tüm platformlarda en üst seviyeye çıkaracağız. Misafirlerimize Kemerimiz ile ilgili tanıtım kitapçıkları ve broşürleri de dağıtıyoruz" diye konuştu.

 

Fuar, 10 Aralık Cumartesi günü sona erecek.

 
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni