Kripto para borsası OKX, yeni reklam filmini yayınladı

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsalarından OKX, yeni reklam filmiyle markalaşma çalışmalarına yeni bir soluk kazandırdı. Borsa, reklam filminde markasını tanımlarken gerçekleştirdiği sponsorluklardan da yola çıkarak zengin bir içerik oluşturdu.

 

Global kripto para borsası OKX, markasını tanımlayan yeni bir reklam filmi yayımladı. Borsa, “OKX nedir?” sorusunu sorduğu reklamda, sponsor olduğu markalardan yola çıkarak zengin bir içerik yarattı. Yeni reklam kampanyası OKX’in Asya pazarında hedeflediği genişleme çabalarının da bir parçasını oluşturuyor.

 

BBDO New York tarafından geliştirilen reklam kampanyası, markanın küresel pazarda sahip olduğu genişliği desteklemek ve potansiyel kullanıcılara güven ve bilinirlik oluşturmaya çalışmak amacıyla yayımlandı. 84 saniye süren reklam filminde barda oturan iki kişi, Hollywood filmlerini andıran bir sahne içerisinde, “OKX nedir?” sorusunu cevaplamaya çalışıyor. Bu esnada OKX’in; bir parfüm, yarış arabası, rap şarkısı, mısır gevreği ya da bir enerji içeceği olup olmadığı konusunda tahminlerde bulunuluyor. Nihayetinde de OKX’in favori kripto para borsası olduğu vurgulanıyor.

 

OKX, reklam filminde hedef kitlesine güven ve bilinirliğini ispatlamayı hedefliyor. Borsa bunu da sponsor olduğu önemli kurum ve kişilere reklam filminde yer vererek sağlamaya çalışıyor. Formula 1 takımı McLaren Pilotu Daniel Ricciardo ve Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola bunların başında geliyor.

 

Reklam filmine ilişkin açıklamalarda bulunan OKX Küresel Pazarlama Direktörü Haider Rafique, “OKX, dünya çapında her seviyeden kripto para yatırımcısına hizmet etmek için oluşturuldu. Bugüne kadar yoğun bir şekilde yalnızca birkaç çekirdek pazara odaklandık. Bu da bize kripto yatırımcılarının tam olarak ne istediği konusunda iyi bir öngörü sağladı. Sonucunda ise şu anda hacim olarak dünyanın en büyük ikinci kripto borsası konumuna ulaşmış bulunmaktayız. Öte yandan mevcut iklimde yatırımcıların, güvenli ve sorumlu bir trading platformu sunan bir borsaya ihtiyaçları var. Biz OKX olarak, insanların kendi geleceklerini yaratmalarını sağlamak için teknoloji ve finansın en uç noktalarını bir araya getiren ve paradigma değiştiren bir dünyaya açık erişim sağlıyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni