Sektör Profesyonelleri 5. Kez R+T Turkey’de Buluşuyor

Güneşten koruma ve otomatik kapı sistemleri alanında Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki tek uluslararası ticaret fuarı 5. kez kapılarını açacak. Bu kapsamda, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen Uluslararası Güneşten Koruma ve Otomatik Kapı Sistemleri Fuarı R+T Turkey, 20-22 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye ekonomisi ve ihracatı için önemli bir kanal oluşturacak fuar; Yunanistan, İran, Bulgaristan, Sırbistan, Irak, Romanya, Rusya, Almanya, Fas başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden ziyaretçi katılımı ile gerçekleşecek. 

 

Aralarında sektörün lider firmalarının yer alacağı 90’nın üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapacak olan Fuar; yatırımcı, üretici, perakendeci, bayi, satış mağazası, toptancı, distribütör, mimar, iç mimar, inşaat mühendisi gibi tüm sektör ilgililerini sektörün tek uluslararası ticaret platformunda bir araya getirecek. 

 

TÜRKİYE PAZARI ÖNEMLİ BİR TİCARET MERKEZİ 

6 Alman şirketin yer aldığı resmi Alman Pavilyonu, Alman endüstrisindeki en son gelişmelere özel ilgi duyan herkes için doğru adres olacak. Messe Stuttgart'tan bir temsilci, katılımcı heyetine eşlik edecek ve ilgili profesyonel ziyaretçilere sektördeki güncel gelişmeler hakkında ilk elden bilgi verebilecek. R+T Turkey'e katılım, Türkiye pazarını Alman şirketleri için önemli bir ticaret merkezi olarak gören Almanya Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylem Bakanlığı (BMWK) tarafından finansal olarak desteklenecek.

 

Fuar, İç ve Dış Gölgelendirme Sistemleri (Güneşten Korunma Sitemleri), Tenteler, Panjurlar, Kepenkler, Pergolalar, Stor Perdeler, Teknik Tekstil Ürünleri ile diğer ilgili ürün ve teknolojileri kapsıyor

 

FUAR İKİ KATI BÜYÜMEYE ULAŞTI 

Metrekare bazında iki katı büyüme yaşandığına dikkat çeken Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop, “Büyüme stratejilerimize her yıl bir yenisini daha ekliyoruz. Mevcut katılımcılarımızın stantlarını ve hedeflerini büyütme doğrultusundaki taleplerine cevap vermek adına fuarı İFM (İstanbul Fuar Merkezi) 9.ve 10. Salonlara taşıdık ve 2019 yılına göre metrekare olarak iki katı bir büyümeye ulaştık. Bu anlamda, fuara katılan ulusal ve uluslararası firmalar ürün ve teknolojilerinin güncel gelişmelerine ilgi duyan tüm sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini stantlarında ağırlayacak. Fuarımıza; Yunanistan, İran, Bulgaristan, Sırbistan, Irak, Romanya, Rusya, Almanya, Fas başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden ziyaretçi katılımı gerçekleşecek” dedi.

 

ARTAN TALEP DOĞRULTUSUNDA YENİ İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI SUNACAK

Tüm dünyanın konuştuğu enerji verimliliği ve çevre dostu yapılara ilişkin çalışmalar, inşaat sektörüne kaymaya başladı. Son yıllarda; Türkiye’deki şirketler de okul, hastane, otel, iş merkezi, alışveriş merkezi ve ticari tesisler gibi binalarda enerji verimliliğine ilişkin ciddi adımlar atmaya başladı. Ülke genelinde, tasarruf potansiyeli yüzde 45’ e varan binaların ürün ve sistemlerinin yenilenmesi ile enerji tasarrufunu artırmak için de çalışmalar yapılacak. 

 

Altıntop, “Türkiye’de ve fuara katılım gösterecek ülkelerde, İç ve Dış Güneş Koruma Sistemlerinin inşaatlarda standart ürün haline getirilerek enerji verimliliğini sağlayan çevre dostu binaların yapılmasına olanak sağlanıyor. Bu etkenler, iç ve dış güneş koruma sistemleri, cephe giydirmeleri, ev ve bahçe kapıları, geçiş sistemleri, akıllı sürücü ve kontrol sistemleri alanında Türkiye ve fuara katılım gösterecek ülkeler için talebin yükselmesine olanak sağladı. Gerçekleştireceğimiz fuarımız, yükselen bu talep doğrultusunda yurt içinden ve yurt dışından katılım gösterecek sektör profesyonellerine ilham olarak yeni iş ve iş birliklerine olanacak sağlayacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni