Setur Mice’dan sürdürülebilirlik yolunda büyük adım

Setur, Setur Mice ile ISO Sürdürülebilir Etkinlik Yönetim Sistemi Belgesi’ne layık görüldü.

 

Tüm çalışmalarını müşteri memnuniyeti, toplumsal sorumluluk anlayışı ve çevreyi koruma prensipleri ile yürüten Setur, uçtan uca sunduğu etkinlik yönetim süreçleri sonucu müşterilerine benzersiz organizasyon deneyimi yaşatan Setur Mice ile ISO 20121 Sürdürülebilir Etkinlik Yönetim Sistemi Belgesi’nin sahibi oldu. Sektöre liderlik etme vizyonunu sürdürülebilirliğe de taşıyan Setur, Setur Mice ile bu belgeye layık görülen Türkiye’deki ilk seyahat acentesi oldu.

 

Setur’un sürdürülebilirlik yolculuğunda yeni bir sayfa

Bünyesinde uyguladığı sürdürülebilirlik standartları kapsamında etkinlik yönetimi faaliyetlerinin, çevresel, sosyal ve ekonomik etkilerini göz önünde bulundurarak çalışmalarını gerçekleştiren Setur Mice, ISO 20121 Sürdürülebilir Etkinlik Yönetim Sistemi Belgesi ile artık sürdürülebilirlik yönündeki çalışmalarını ileri taşıyacak etkinlik yönetim sistemi şartlarını karşılamayı taahhüt ediyor.

 

Sürdürülebilirlik yolculuğunda yeni bir sayfa açan Setur, Setur Mice ile bundan böyle orta ve büyük ölçekli, şehir ve resort oteller veya farklı mekanlarında gerçekleştirilen etkinliklerinde teknik, dekor, konaklama, ulaşım, yeme içme gibi hizmetlerin tamamını kapsayan tüm çalışmalarda Sürdürülebilir Etkinlik Yönetim Sistemi Belgesi ’ne tabi bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. E-davetiye kullanımından, artan yiyeceklerin geri dönüşümüne, sahne kurulumlarında geri dönüşümlü materyal seçimine kadar pek çok alandaki çalışmaları ile şirket, sürdürülebilir etkinlik süreçleri tasarlayacak.

 

ISO 20121 Sürdürülebilir Etkinlik Yönetim Sistemi Belgesi ile sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda önemli bir adımı atan Setur Mice, Koç Holding’in “Geleceğe. Birlikte” yaklaşımı altında sürdürdüğü sürdürülebilirlik çalışmalarına uygun bir şekilde süreçlerini dönüştürmeye devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni