Taksit Ödemelerinizi Unutmayın

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 11. taksit ödemeleri ve 7326 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ise 7. taksit ödemeleri 30 Eylül 2022 Cuma günü sona erecek.

 

Bahse konu geçmiş dönemlere ait yapılandırılan borçların 7. ve 11. taksit ödemelerinin eylül ayı ile sona ereceğini ifade eden ve vatandaşlara uyarıda bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum; Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 11. taksit ödemeleri ve 7326 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ise 7. taksit ödemelerinin 30 Eylül 2022 Cuma günü mesai bitimi ile sona ereceğini hatırlattı.

 

Doğabilecek mağduriyetlere karşı vatandaşları uyaran Başkan Yardımcısı Kum yaptığı açıklamada, "Değerli vatandaşlarımızın geçmiş yıllara ait belediyemize olan vergi borçlarını 7256 ve 7326 sayılı Kanun hükümlerinden faydalanarak gerçekleştirdikleri yapılandırma neticesinde faydalandıkları haklarını kaybetmemeleri için vergi ve taksitli borçlarını 30 Eylül 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar veznelerimizden ya da web sitemizdeki "Online Ödeme" sayfamız üzerinden borç yapılandırma taksitlerini ödemeleri gerekmektedir.

 

444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayan vatandaşlarımız çağrı merkezimizden bilgi alarak ilgili borçlarını öğrenebilirler." sözlerine yer verdi.

 

Başkan Yardımcısı Kum, ayrıca veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluk nedeniyle ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda da vatandaşlara uyarıda bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni