Turizm fuarında Bayraklı standına büyük ilgi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı’na katılan Bayraklı Belediyesi, standıyla ilk günden ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Açılışın ardından Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da standı gezerek ziyaretçilerle buluştu.  Başkan Sandal, herkesi tarihi, turizmi ve ticaret potansiyeli ile fuarda yer alan Bayraklı standını gezmeye, yatırımlarını ve projelerini görmeye davet etti. 

 

RENKLİ ETKİNLİKLER

Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 8-10 Aralık tarihleri arasında Gaziemir Fuar İzmir’de düzenlenen ‘Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’ne katıldı. İzmir Sokakları bölümü A holünde ziyaretçilerini ağırlayan Bayraklı Belediyesi standı, fuarın ilk gününden katılımcıların ilgi odağı oldu. Birçok ülke ve Türkiye’nin çeşitli illerinden sektörün profesyonellerini ziyaretçilerle buluşturan fuarda tarihi zenginlikleri, denizi ve ticari konumu ile İzmir’in ‘kalbi’ Bayraklı’nın ‘turizm potansiyeli’ tanıtılıyor. Bayraklı standında kitapçıklar ve bilgilendirici broşürler dağıtılıyor. Belediyenin tesisleri ve vizyon projeleri anlatılıyor. Piyano, keman, halk oyunları gösterileri ziyaretçilerle buluşuyor.

 

BAYRAKLI’YI KEŞFETME ZAMANI

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Ticaret ve turizmin profesyonellerinin bir araya geldiği Türkiye’nin en önemli fuarlarından birinde Bayraklımızı tüm Türkiye’ye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcılara tanıtma fırsatı buluyoruz. Hazırladığımız broşürler ve kitapçıklarla belediye vizyon projelerimizin yanı sıra tarihi değerlerimizi, kültürel zenginliklerimizi ve turizm potansiyelimizi ziyaretçilerimize anlatıyoruz. Herkesi standımızda İzmir’in kalbi Bayraklı’yı keşfetmeye ve gezmeye davet ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni