Vaillant Group Türkiye “Satış Sonrası Hizmetler”de de sektöre öncülük ediyor

Vaillant Group Türkiye, dijitalleşme çalışmaları kapsamında, Satış Sonrası Hizmetlerde devrim niteliğinde projelere imza atıyor. “Mükemmel” müşteri deneyimine odaklanan Vaillant Group Türkiye, Satış Sonrası Hizmetler alanındaki çalışmalarının kapsamını Dijital Servis Formu, Vaillant Servis Self Service ve DemirDöküm Saha Yönetimi projeleriyle genişletmeye devam ediyor.

 

Yenilikçi ürünleri, müşteri memnuniyeti ve çevre odaklı iş stratejisiyle iklimlendirme sektörüne yön veren Vaillant Group Türkiye, Satış Sonrası Hizmetler alanında da fark yaratıyor. Mutlu müşteri deneyimine ve dijitalleşmeye büyük önem veren Vaillant Group Türkiye, müşterilerine ürünleriyle sunduğu konforu, Satış Sonrası Hizmetler alanında geliştirdiği projelerle ileriye taşıyor. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirten Vaillant Group Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Zeki Kalaycılar, satış sonrasında da kaliteli bir hizmet ve yüksek konfor yaşatmaya devam ettiklerini söyledi. 

 

Müşteri konforuna yatırım yapıyor

Dijital Servis Formu Projesi ile tüketicilere servis hizmeti sonrası servis formunu dijital olarak gönderen Vaillant Group Türkiye, böylelikle önemli bir kağıt ve emisyon yayılımının önüne geçerek markalarının çevreye olan katkısını arttırıyor. Vaillant Servis Self Service Uygulaması ile tüketiciler Vaillant internet sitesinde bulunan self servis uygulamasına sadece isim ve telefon numarası girerek, cep telefonlarına gelen kod ile adlarına kayıtlı cihaz ve hizmet geçmişlerini görebilme imkanı buluyor. Platform ile ayrıca arıza, bakım randevusu atanabiliyor ve online bakım sözleşmesi alınabiliyor. Önümüzdeki ay başlayacak olan DemirDöküm Saha Yönetimi Projesi ise yetkili servislerin tüm hizmet randevularını, CRM üzerinden zaman aralıkları planlamalarını ve yaptıkları planları, çağrı merkezinin de görmesini sağlıyor. Bu sayede randevu sonrası tüketiciye daha sağlıklı bilgi verilebiliyor. 

 

“Satış Sonrası Hizmetlerde referans noktası olmayı sürdürmeyi hedefliyoruz” 

WhatsApp Destek Hattı ve Görüntülü Keşif hizmetleri ile sektörde devrim yarattıklarını dile getiren Zeki Kalaycılar “Satış Sonrası Hizmetler alanındaki çalışmalarımızın kapsamını yıl başında uygulamaya aldığımız Dijital Servis Formu’nun yanı sıra Vaillant Servis Self Service ve DemirDöküm Saha Yönetimi projeleriyle genişletmeye devam ediyoruz. Dijitalleşme yatırımlarımız sürüyor, bunun sonucunda Vaillant Group Türkiye’nin çağrı merkezi ulaşılabilirliğimiz 97’ye müşterilerimizin tavsiye oranı 90’a ulaştı. Tasarruf, uzun ömür, yüksek sıcaklıkta su konforu ve uzaktan erişim gibi faydalar sağlayan üstün teknolojili ürünlerimizin yanı sıra satış sonrası destek ağı ile müşterilerimizin yaşam konforunu artırıyoruz. Son 5 yıldır olduğu gibi dijital projeler başta olmak üzere farklı alanlarda yatırıma ara vermeden devam edeceğiz. Satış Sonrası Hizmetlerde referans noktası olmayı sürdürmeyi hedefliyoruz.” dedi.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni