Yatırım Finansman Satış ve Pazarlama Faaliyetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Özcan Beceren Atandı

Türkiye'nin ilk aracı kurumu sıfatıyla 46 yılı aşkın süredir, bireysel ve kurumsal yatırımcılara güvenilir, kaliteli ve hızlı sermaye piyasası hizmetleri sunan Yatırım Finansman Menkul Değerler, Türkiye genelinde önemli merkezlerdeki 10 şubesiyle hizmet vermektedir.  

 

Müşteri odaklı yüksek hizmet kalitesiyle sermaye piyasalarında saygın bir yer edinen Yatırım Finansman’ın, Yurt İçi Satış, Pazarlama, Bilgi İşlem ile Strateji ve Yatırım Danışmanlığı fonksiyonlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine 25 Ekim 2022 tarihi itibarıyla Özcan Beceren atandı.

 

Özcan Beceren kimdir?

1972 İstanbul doğumlu Özcan Beceren; İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Pazarlama yüksek lisansını tamamlamıştır. Ek olarak Boğaziçi Üniversitesi'nde Yönetim Bilişim Sistemleri eğitimi alan Beceren, profesyonel kariyerine pazarlama alanında başladıktan sonra finans sektörünün saygın kuruluşlarında Satış, Pazarlama Müdürü, İnternet Şube ve Alternatif Dağıtım Kanalları Müdürü, Yurt İçi Satış ve Pazarlama Koordinasyon Bölüm Müdürü olmak üzere satış ve pazarlama alanında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Beceren, kariyerine 25 Ekim 2022 tarihinden itibaren Yatırım Finansman’da Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etmektedir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı