Bayrampaşa’da engellilere engel yok

Bayrampaşa Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediği programda aileleri ile birlikte yemek yiyen engelliler, gönüllerince eğlendi. Programa ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri bir bir kaldırdık, kaldırmaya da devam ediyoruz. Lütfen onlara engel olmayalım. Unutmayalım ki, bu hayatta hepimiz birer engelli adayıyız” dedi.

 

Yeni Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nde engellilere her türlü hizmeti veren Bayrampaşa Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçedeki engelli vatandaşları ve ailelerini yemekte bir araya getirdi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde belediye hizmet binasında düzenlenen yemekli programda engelli vatandaşlar gönüllerince eğlendi.  Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şener ile Başkan Aydıner ve eşi Melahat Aydıner de onlara eşlik etti. 

 

BAŞKAN AYDINER: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE ENGEL OLMAYALIM

Programda engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen ve onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız ve aileleri için böyle güzel bir program düzenledik. Engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını anlamanın yolu samimi bir empati kurmaktan geçiyor. Engelli olmak kolay değil. Biz Bayrampaşa Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Engelli kardeşlerimizin engelsiz bir hayat sürebilmeleri için projeler ürettik ve üretmeye devam edeceğiz. Yeni Engelliler Merkezimizde, ilçemizdeki engelli kardeşlerimiz ile yakından ilgileniyoruz. Engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri bir bir kaldırdık, kaldırmaya da devam ediyoruz.  Lütfen engelli kardeşlerimize engel olmayalım. Çünkü bu hayata hepimiz birer engelli adayıyız” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni