Darıca Atatürk Caddesi’ne 11 bin ton asfalt seriliyor

Büyükşehir ekipleri, kazı çalışmasını tamamladığı Darıca Atatürk Caddesi’ne aşınma asfaltı seriliyor. Üstyapı çalışması kapsamında caddeye toplamda 11 bin ton asfalt serilecek

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve tüm ilçelerde yol kalitesini artırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mevcut yolların iyileştirmesi için çok ciddi çalışma yürüten Büyükşehir, bu kapsamda Darıca Atatürk Caddesi’nde deforme olan asfaltı yeniledi. Altyapı çalışması nedeniyle eskiyen ve bozulan Darıca Atatürk Caddesi’nin mevcut asfaltını trimer makinesi ile kazıyan ekipler, ardından aşınma asfalt serimi yaparak caddeyi yeni görümüne kavuşturuyor.

 

2 BİN 200 METREYE 11 BİN TON ASFALT SERİLİYOR

Atatürk Caddesi’nde kazı çalışmasını tamamladıktan sonra binder asfalt tabakasını geçtiğimiz günlerde seren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri şu an 4 bin 600 metreküp kazının yapıldığı yolun şuan aşınma asfaltının serimini yapıyor. Aşıroğlu ve Battalgazi Caddeleri arasındaki 2 bin 200 metre arasında yapılan üstyapı çalışması dahilinde toplamda 11 bin ton asfalt serilecek. İlçede önemli bir güzergâhta vatandaşlara hizmet veren caddedeki çalışmalar, şerit çizgilerinin çizilmesi ile tamamlanmış olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni