Engellilerinin ulaşımına uygun hale getirildi

İzmit Serdar Mahallesinde D-100 Karayolu Otobüs Durağına engelli vatandaşların inişlerini kolaylaştırmak için Yol Bakım Timi çalışma yaptı

 

Engellilere yönelik projeleriyle adından sıkça söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların ulaşım noktasında problem yaşamaması rahat bir şekilde ulaşım olanaklarından faydalanması için çalışmalar yürütüyor. Engelli vatandaşların inişlerini kolaylaştırmak için İzmit Serdar Mahallesi D-100 Karayolu Otobüs Durağında bulunan yükselti kaldırıldı. Yol Bakım Timi tarafından yapılan çalışma ile engelli bireylerin otobüs durağına ve yaya üstgeçidine ulaşımları uygun hale getirildi.

 

YAYA KORKULUKLARI DA YAPILACAK

Duraktan yaya üstgeçidine kadar olan kısımda vatandaşların kaymaması için parke döşenirken yolun sağ ve soluna korkuluk yapılarak güvenlikleri de sağlanacak. Yapılan çalışma ile durağa ulaşımda engel teşkil eden yükselti kaldırılırken yol boyunca yapılacak korkuluk ile de engelli bireylerin güvenliklerinin yanı sıra durak ve yaya üstgeçidi asansörlerine ulaşımları kolaylaştırılmış olacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni