İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri Devam Ediyor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü için etkinliklere başladı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da “24 Kasım Öğretmenler Günü” için ildeki tüm öğretmenleri düşünerek birçok etkinlik planladı.  Etkinlikler hafta boyu devam edecek.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında bu yıl birincisi düzenlenen Öğretmenler Arası Akıl Zeka Oyunları Turnuvası gerçekleştirildi. Mangala, Reversi ve Pentago kategorlerinde yarışan öğretmenler keyifli bir gün geçirdi.

 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Öğretmenler Arası Anı Yarışması” öğretmenlerden büyük ilgi gördü. Öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını artırmak, eğitim ve öğretimleri ile ilgili yaşanmışlıklarını gelecekte öğretmen olmak isteyen gençlere aktarmak ve mesleki yaşamlarındaki tecrübelerinin önemini vurgulamak amacı ile düzenlenen yarışmaya çok sayıda başvuru oldu.

 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün her yıl gerçekleştirdiği öğretmenler arası spor müsabakaları başladı. İzmir'in farklı ilçelerinde görev yapan öğretmenlerin kurduğu takımlarla basketbol, voleybol, masa tenisi, futbol, bocce, satranç turnuvası müsabakaları hız kesmeden devam ediyor. Masa tenisi ve basketbol müsabakaları sonuçlandı. Voleybol müsabakası 21 Kasım 2022 de saat 13.00 de Karabağlar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonunda, futbol müsabakası aynı tarih ve saatte Karşıyaka İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi Halı Sahasında, bocce müsabakası yine aynı tarihte saat 15.00 de Atatürk Stadı Bocce sahasında ve son olarak satranç turnuvası da 23 Kasım 2022 de saat 14.00 de Atatürk Stadı Satranç Salonunda gerçekleştirilecek.

 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 'Öğretmenler Günü' programında 24 Kasım Perşembe günü saat 09.30 da Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. İl kutlama programı saat 10.30 da Sabancı Kültür Merkezinde olacak.

 

Müziksever öğretmenlerimiz için yine ücretsiz olarak Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde bir konser gerçekleştirilecek. Muallim İsmail Hakkı Bey Konseri 24.11.2022 de saat 20.00 de İzmirli öğretmenleri bekleyecek.

 

Doğa sever öğretmenler için Funtactic  Aqiarium, 19-27 Kasım tarihlerinde öğretmenlere yine ücretsiz olarak görsel bir akvaryum şöleni sunacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni