Kartepe’de Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Kartepe Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

 

 

Kartepe Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısında 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.  

 

14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Meclis gündeminde yer alan Ataevler, Balaban ve Derbent Mahalleleri uygulama imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edilirken, İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesinde eski K9 planlama bölgesi ile ilgili hazırlanan uygulama imar planı değişikliği, Kırsal mahalle değişikliği, Maşukiye Mahallesi uygulama imar planı değişikliği maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.  

 

HAVALE EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan 2023 mali yılı ücret tarifesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, Doğalgaz, elektrik hattı ve aboneliği, Ataşehir Mahallesine çok amaçlı tesis projesi, Avluburun Mahalle Konağı maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, Karatepe, Hikmetiye, Uzuntarla ve Maşukiye Mahallelerinde yer alan 154 Kv Sapanca TM irtibatları enerji iletim hattına ilişkin hazırlanan uygulama imar planı değişikliği maddeleri İmar Komisyonu’na havale edildi. Meclis gündeminde yer alan “İptal-ihdas boş kadro değişikliği” maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni