Kaymakam Özarslan’dan iade-i ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e iade-i ziyarette bulunan Nilüfer İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, amaçların bir olduğunu vurgulayarak “Sizlere katkı vermeye hazırız. Konuşarak her şey çözülür” diye konuştu.

 

Nilüfer İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e iade-i ziyarette bulundu. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer ile Remzi Çınar da yer aldı. Kaymakam Özarslan’a Nilüfer Barış Meclisi’ni tanıtan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ardından Özarslan’ı makamında ağırladı. Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını paylaşan Başkan Turgay Erdem, özellikle eğitim alanına yaptıkları destekleri anlattı. Nilüfer’de devlet okullarının artması gerektiğine dikkat çeken Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bu konuda destek istedi.

 

Nilüfer İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan da, aynı amaç ve hedef doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, “İyi hizmetler ve vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak, sorunlarını çözmek için buradayız. Samimiyetle ifade ediyorum ki sizlere katkı vermeye hazırız. Bizim içimiz de, dışımız da bir. Konuşarak her şey çözülür” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni