Mudanya Genelinde Beton Parke Çalışmaları Sürüyor

Mudanya Belediyesi, “Her mahalleye eşit hizmet” anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde üst yapının iyileştirilmesine ağırlık veren Mudanya Belediyesi, parke, asfalt, tretuvar çalışmalarını hızlandırdı.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyük bir özveriyle yürüttükleri çalışmalarla ilçenin dört bir yanındaki cadde ve sokakların asfaltlarını yenilerken, ihtiyaca göre beton parke taşı kaplama, bordür ve tretuvar çalışmaları da yapıyor.

 

Ekipler, son olarak Bademli mahallesi 1003. sokak, Mürsel mahallesi Ağaç sokak, Göynüklü mahallesi Dedealtı sokak ve Burgaz mahallesi Kızıltoprak caddesinde toplam 6 bin metrekare alanı parke ile kapladı. Çağrışan 2080. sokakta ise parke yapımı sürüyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mahalle ayrımı yapmadan ilçenin tamamına hizmet götürdüklerine vurgu yaparak, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürüyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza sağlıklı ulaşım şartları sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni