Nevşehir Esentepe Mahallesi’nde Hem Ulaşım Konforu Artacak Hem de Altyapı Yenilenecek

Nevşehir Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’nde bulunan Atilla Sokak, Oğuzhan Sokak ve Gültepe Sokak’ta altyapı yenileme çalışması yapılarak sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.

 

Nevşehir Belediyesi kentin en büyük mahallelerinden biri olan Esentepe Mahallesi’nde 3 ayrı sokakta altyapı yenilemesi ve sıcak asfalt için harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah erken saatlerden itibaren mahalledeki Atilla Sokak, Oğuzhan Sokak ve Gültepe Sokak’ta yol sökümüne başlandı.

 

Çok sayıda konut ve işyerinin bulunduğu bu sokaklarda ilk olarak içme suyu altyapısı yenilenecek. Eski içme suyu borularından kaynaklı su kesintilerine son vermek için bu bölgedeki asbestli içme suyu borularını yeni nesil polietilen borularla değiştirecek olan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ardından sağanak yağışlarda su baskını risklerini ortadan kaldırmak için yağmur suyu hatları oluşturacak.

 

Altyapısı yenilenecek olan sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ise daha sonra üstyapı için harekete geçirecek. Bu sokakların yaya kaldırımlarını yenileyecek olan ekipler sıcak asfalt serimi ile birlikte ulaşım konforunu arttıracak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni