Sakarya’da CHP Grup Toplantısı Heyecanı

Sakarya’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısını yapacak olmasının heyecanı yaşanıyor. Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan toplantıda Kılıçdaroğlu ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunduktan sonra Sakarya’nın son durumu hakkında da bilgiler verecek. 

 

KANAAT ÖNDERLERİYLE BİR ARAYA GELECEK

Sakarya ziyareti kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısı öncesi ilk olarak havai fişek fabrikası patlamasında hayatını yitirenlerin aileleriyle buluşacak. Patlamada kardeşi Sebahattin Tepeçınar’ı kaybeden Hatun Tepeçınar ile bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, acılı aileye başsağlığı dileklerini iletecek. Sakarya Kültür Derneği’ni de ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu grup toplantısının ardından milletvekilleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulunacak ve daha sonrada Çark Caddesi üzerinde halka hitap edecek. Kanaat önderleriyle de bir araya gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, görüş, öneri ve talepleri dinleyecek. 

 

İLK KEZ GRUP TOPLANTISI SAKARYA’DA YAPILACAK

Cumhuriyet Halk Partisinin 99 yıllık tarihinde ilk kez bir grup toplantısının Sakarya’da yapılacağını söyleyen CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısının ardından Sakarya’da kanaat önderleriyle buluşacaktır. Bu Sakarya’ya Cumhuriyet Halk Partisinin ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir. Bizler Sakarya’nın makus talihini yenmek için aylarca, yıllarca günlerce gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların semeresini inşallah yarın alıp en kısa zamanda yapılacak olan genel seçimlerde Sakarya’yı hak ettiği noktaya getireceğiz. AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Sakarya’yı Cumhuriyet’in demokrasinin, adaletin, hakkın, hukukun olduğu yönetimsel şekle kavuşturacağız.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni