Soner Çetin’den zabıtaya teşekkür

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, haftalarını kutladı, personel eksiğine rağmen özveriyle çalışan tüm zabıta personeline tek tek teşekkür etti.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, içinde bulunduğumuz Zabıta Haftası dolayısıyla belediyenin zabıta müdürlüğüne ziyarette bulundu.

 

Zabıta Müdürlüğünde Başkan Yardımcısı Selami Kandemir ve Zabıta Müdürü Kenan Özdemir tarafından karşılanan Başkan Soner Çetin, tek tek tüm zabıta personelini selamladı ve haftalarını kutladı.

 

Belediyelerde en önemli birimlerden birinin Zabıta Müdürlüğü olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, “Zabıtanın önemini anlatmaya gerek yok. Biliyorum ki tüm arkadaşlarımız özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Personel anlamında eksiğimiz olsa da bunu hissettirmediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Her koşulda en verimli şekilde çalışmalarınızı bundan sonra da sürdüreceğinize eminim. Başkan Yardımcımız Selami Kandemir ve Zabıta Müdürümüz Kenan Özdemir başta olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Zabıta Müdürü Kenan Özdemir’e çiçek veren Başkan Soner Çetin daha sonra zabıta personeli ile birlikte pasta kesti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni