2. Beton Yollar Kongresi ve Sergisi 16-17 Kasım’da Ankara’da Yapılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayelerinde, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği (TÜRKÇİMENTO) ve Yollar Türk Milli Komitesi (YTMK) ile Avrupa Beton Kaplamalar Birliği’nin (EUPAVE) teknik desteği ile düzenlenen 2. Beton Yollar Kongresi ve Sergisi 16-17 Kasım tarihlerinde Ankara’da Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa salonunda gerçekleştirilecek. Kongrenin açılış konuşmalarını, TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, KGM T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yapacak.

 

Kongrenin ana konuşmacıları ise Iowa Eyalet Üniversitesi İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Ceylan, Avrupa Beton Kaplamalar Birliği (EUPAVE) Direktörü ve ISCP Yönetim Kurulu Üyesi Luc Rens, RCC Pavement Council Yönetim Kurulu Başkanı ve ISCP Yönetim Kurulu Üyesi Corey Zollinger, Amerikan Beton Kaplamalar Birliği (ACPA) Yönetim Kurulu Üyesi James Mack, Ab-Roads Kurucusu ve Öğretim Üyesi Anne Beeldens, RCC Pavement Council Yönetim Kurulu Üyesi Fares Abdo.

 

2. Beton Yollar Kongre ve Sergisi’nin bu yılki ana teması “Sürdürülebilir Beton Kaplamalarda Kalıcı ve Akılcı Çözümler” olarak belirlendi. Kongrede bu yıl, çimento esaslı rijit üstyapı uygulamaları bütüncül bir şekilde ele alınacak. Bu uygulamaların tasarımından, yapımında kullanılan malzemelere ve tekniklerinin yanı sıra kalite kontrol ile bakım/onarım hizmetleri konuşulacak. Kongrede detaylı olarak konuşulacak konular arasında yer alan ana başlıklar şöyle:

 

. Derzli Donatısız, Sürekli Donatılı, Silindirle Sıkıştırılmış ve Prefabrik Beton Yollar

– Geçirimli Beton Yollar

– Beton Yollarda Yenilikçi Uygulamalar

– Diğer Özel Uygulamalar

– Beton Bariyerler

-Beton Yollarda Geri Kazanım, Bakım/Onarım ve Kalite Kontrol Uygulamalar

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni