Altın Portakal kortejinde büyük coşku

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 59’uncusu gerçekleşen Antalya Altın Portakal Film Festivali geleneksel kortej geçişiyle başladı. 2 yıl aradan sonra tekrar Antalya halkıyla buluşan geleneksel kortej, büyük bir coşku içinde Antalyalıların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali geleneksel korteji Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Korteje katılan sanatçıları görmek isteyen vatandaşlar, kortejin başlangıç noktasına akın etti.  2 yıl aradan sonra tekrardan gerçekleşen geleneksel kortej geçişine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ünlü sanatçılar Perihan Savaş, Erkan Can, Nurgül Yeşilçay, Mustafa Alabora, Abdurrahman Keskiner, Ayşenil Şamlıoğlu, Gülsen Tuncer, Engin Ayça, Salih Güney, Salih Kalyon, Selma Güneri, Şebnem Burcuoğlu, Meltem Pamir Tan ile daha pek çok sinema ve televizyon dünyasından ünlü isimler katıldı

 

ANTALYA SOKAKLARI DOLDU

Başkan Muhittin Böcek, Erkan Can, Mustafa Alabora ve Perihan Savaş ile birlikte aynı araca binerek, vatandaşları selamladı. Bir ara ünlü oyuncu Erkan Can, aracın direksiyonuna geçti. Yol kenarlarında bekleyen Antalya halkı ile sanatçılar büyük bir sevgi gösterisiyle buluştu. Başkan Muhittin Böcek, vatandaşlara bol bol karanfil dağıttı. Ünlü sanatçıların fotoğraflarını çekmek, onları görmek isteyen vatandaşlar Antalya sokaklarını doldurdu.

 

KARNAVAL HAVASINA BÜRÜNDÜ

Cam Piramit önünden başlayan kortej 100. Yıl, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Meydanı’nda Üç Kapılara ulaştığında büyük bir coşku yaşandı. Dans gösterileri, müzik ve ünlü sanatçıların kortej geçişiyle Antalya sokakları karnaval havasına bürüdü. 5 kilometrelik kortej geçişi yaklaşık bir saatin sonunda tamamlanabildi. Halkın büyük bir sevgi gösterisi eşliğinde gerçekleşen Altın Portakal korteji, Atatürk Caddesi’nden Eski Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda sona erdi. Eski Büyükşehir Belediye Hizmet Binası önünde Büyükşehir Belediye bandosu korteji karşıladı. Mini bir konser veren Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde ünlü sanatçılar vatandaşlarla sohbet ederek, bol bol fotoğraf çektirdi.

 

ALTIN PORTAKAL ANTALYA’YA ÇOK YAKIŞIYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya halkının geleneksel korteji çok özlediğini belirterek, “Çok güzel bir kortej oldu. Bu korteje katılan bize destek veren tüm halkıma çok teşekkür ediyorum. Altın Portakal, Antalya’ya çok yakışıyor” dedi.

 

ÇOK MUTLUYUZ

Ünlü sanatçı Erkan Can ise ilginin çok güzel olduğunu belirterek, “Antalya halkı yıllardır Altın Portakal Film Festivali’ne sahip çıkıyor. Çok mutluyuz. Böyle bir pandemi sürecinden sonra halkla buluşmak çok keyifliydi” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni