Cazın En İyi Sesleri Zorlu PSM Touché’de Yükseliyor!

Zorlu PSM’yi caz ve stand-up’ın merkezine dönüştüren, izleyicilerine sıra dışı içerikler sunan touché, yeni sezon etkinliklerinin yer aldığı Kasım ayı konser takvimi programını duyurdu. Anıl Şallıel’den Kerem Görsev’e, Duygu Soylu’dan Can Oflaz’a kadar cazın en iyi seslerinin yer alacağı touché, cazseverlere eşsiz bir deneyim vadediyor.

 

 

Kerem Görsev, Ferit Odman, Duygu Soylu ve daha birçok isim Zorlu PSM touché’de…

 

ANIL ŞALLIEL 166 DAYS // 12 KASIM // touché // 21.00 

Cazın üretken isimlerinden Anıl Şallıel, 12 Kasım’da solo albüm projesi olan 166 Days ile touché’de olacak. Türkiye’deki yeni nesil cazın en üretken temsilcilerinden biri olan saksafoncu Anıl Şallıel’in ilk solo albüm projesi olan “166 Days”, dünyanın çeşitli şehirlerinden esinlenerek dinleyiciyi kültürler arası bir yolculuğa davet ediyor. 

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺154,00

 

OZAN MUSLUOĞLU QUARTET: TUNES OF TUNA ÖTENEL // 16 KASIM // touché // 21.00 

Caz sahnesinin aranan kontrbasçılarından Ozan Musluoğlu, Tuna Ötenel’e ithaf ettiği özel projesi “Tunes Of Tuna Ötenel” ile 16 Kasım akşamı touché’de sahne alacak. Sakfasonda Batu Şallıel, piyanoda Uraz Kıvaner, kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ferit Odman ile Ozan Musluoğlu Quartet’in bu özel projesini kaçırmayın.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺154,00

 

ECE GÖKSU QUINTET FEATURING İMER DEMİRER // 18 KASIM // touché // 21.00 

Vokalde Ece Göksu, piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, basta Kağan Yıldız ve davulda Berke Özgümüş’ten oluşan Ece Göksu Quartet, trompet sanatçısı İmer Demirer eşliğinde 18 Kasım akşamı touché’de.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺176,00

 

DUYGU SOYLU "GOOD VIBES ONLY"// 19 KASIM // touche // 21.00

Duygu Soylu, “iyi hislerle” dolu neşeli seçkisiyle 19 Kasım akşamı touché’de! Geçtiğimiz sezon, Zorlu PSM’nin keyifli caz kulübünde “Black Diamond Band” olarak sahne alan sanatçının, yeni projesi “Good Vibes Only”i kaçırmayın.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00 

 

Bilet Fiyatları;

Ön Satış: ₺176,00

 

FERİT ODMAN QUINTET // 23 KASIM // touché // 21.00 

Türkiye’nin caz sahnesinin önemli isimlerini bir araya getiren Ferit Odman Quintet, 23 Kasım akşamı touché’de dinleyenleriyle buluşacak. Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman; Downbeat dergisinden dört yıldızla taçlandırılmış olan Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer verecek. Odman'ın quinteti ile hard-bop dünyasının derinlerinde güzel bir yolculuğa çıkacaksınız.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Ön Satış: ₺154,00

 

KEREM GÖRSEV TRIO // 25 KASIM // touché // 21.00 

Caz dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan trio ekibiyle 25 Kasım’da touché’de seyircisiyle buluşuyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺198,00

 

CAN OFLAZ & MERVE DENİZ ile DAGOBAH KONSERİ // 26 KASIM // touché // 21.00 

Söz-müzik yazarı, aranjör ve prodüktör Can Oflaz ile söz-müzik yazarı ve yönetmen Merve Deniz’in solo olarak devam ettikleri kariyer yolculuklarında Dagobah Records adını verdikleri bir yapım stüdyosu kurdular. Alternatif ve popüler müzik dünyasının yeni, sevilen seslerini buluşturan sanatçılar, birlikte üretmenin gücüne inanarak 26 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu PSM touché’de gerçekleştirecekleri konserde bu buluşmaları kutlamak üzere, çeşitli zamanlarda bir araya geldikleri sanatçıları sahnelerine davet ederek birlikte konser verecekler. Merve Deniz ve Can Oflaz’ın sevilen şarkılarını seslendireceği konserde onlara Sera, Tayfun Çetinkaya, Barış Güre ve Anıl Altınöz eşlik edecek. 

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺143,00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni