Dell'in yeni cihazları istediğiniz yerden çalışmak için ilham verecek!

Tamamen yeniden tasarlanan Latitude ve Precision dizüstü bilgisayarlar ve iş istasyonları, “her yerden çalışma” ruhuna ilham veriyor.

İşletmeler, esnek çalışma modeline olan talebi nasıl en iyi şekilde karşılayabileceklerinin yollarını aramaya devam ediyor. Aslında BT karar vericilerinin yüzde 61’i, çalışma deneyimini iyileştirmek için daha hızlı ve duyarlı teknoloji sağlayabileceklerini kabul ediyor. Yüzde 74’ü ise bireysel ihtiyaç ve tercihlere yönelik daha fazla teknoloji sağlayabilecekleri konusunda hemfikir.

Tam da bu noktada harekete geçen Dell Technologies, hem BT kullanıcıları hem de son kullanıcılar için “her yerden çalışmaya” uygun yenilikçi çözümler sunan yeni ticari portföyünü duyurdu. Dell Technologies’in Yeni Latitude ve Precision portföyü, 13. Nesil Intel® Core™ işlemcilerle ve akıllı kişiselleştirmeyi bilgisayardan ekosisteme doğru genişleten en yeni Dell Optimizer özellikleriyle çalışıyor.

İş birliği cihazınız Latitude 9440 ile tanışın

Dünyanın en küçük 14 inç ticari bilgisayarı olan yeni Latitude 9440 yöneticilerin, satış sorumlularının ve danışmanların ihtiyaçlarını karşılayan birçok yeniliğe sahip. XPS serisinin ikonik tasarımından ilham alan Latitude 9440, iş kullanıcıları için ölçülü bir estetiğe, düz ve yalın bir görünüme sahip. Cihaz, kurşuni rengiyle de şık ve seçkin bir görünüm sunuyor. Bu two-in-one tasarımda bile performansa öncelik veren Dell Technologies, termal tasarımını arkadan havalandırmalı çift fanlı sistemlerle de güncellemiş durumda.

Dell Technologies’in bu yeni tasarımı, gün boyu sunduğu rahat bir yazma deneyimiyle iş dünyasına hitap ediyor. Concept Luna sürdürülebilir PC grubundan faydalanarak, yeni mini-LED arkadan aydınlatmalı klavye teknolojisiyle klavye enerji kullanımını yüzde 75 oranında düşürüp pil ömrünü üç saat artırıyor.  

Dikkat çekici yeni klavyede, aralıksız daha geniş (zero-lattice olarak da bilinen) tuşlar arasında artırılmış açı ve kolay dokunsal ayrım için her tuşta kavis bulunuyor. Yeni Latitude 9440’ta görüntüler daha keskin ve daha çevreleyici. 16:10 en-boy oranı ve InfinityEdge QHD+ ile 14 inçlik bir ekran, 13 inçlik bir kasaya sığdırılmış durumda. 

Dell Technologies, Latitude 9330 dizüstü bilgisayarıyla konferans ve görüntülü görüşmeleri kolaylaştırmıştı. Bunun üzerine haptic touchpad’ini entegre ederek 9440’ü geliştirdi.  Kusursuz bir kullanıcı deneyimi için dokunmatik yüzeye, özelleştirilebilir dokunsal geri bildirim de eklendi. Mikrofon açma/kapama, kamera açma/kapama, ekran paylaşma ve diğer sohbet fonksiyonlarının etkinleştirilmesi, artık dokunmatik yüzeyde parmaklarınızın ucunda olacak.

 

İnanılmaz derecede hafif ve küçük Latitude 7000 serisi

Dell Technologies’in yeni Latitude 7000 serisi, mobil çalışanların farklı gereksinimlerine yönelik çeşitli boyutlar, form ve işlevler sunan Ultralight ve alüminyum seçeneklerini görücüye çıkarıyor. 16:10 en-boy oranı ve 9440 ile aynı mini-LED pil tasarruflu klavye, her nerede olursa olsun kullanıcının verimli çalışmasını kolaylaştırıyor.

Latitude 7340/7440 Ultralight dizüstü bilgisayarlar, maksimum mobilite için ince ve hafif form faktöründe üretkenlik sunuyor. Bunlar, dünyanın en küçük ve en hafif 14 inç ve 13,3 inç premium ticari dizüstü bilgisayarlar olarak karşımıza çıkıyor. Bir kilogramın altında (13 inç) ve 1 kilogramın biraz üzerinde (14 inç) ağırlığa sahip olan ve tüm kasası magnezyumdan üretilen cihazlar, hafif ancak düz ve şık bir dokunuşla son derece dayanıklı. Ayrıca,  5MP kamera ve 5G özelliğiyle gelen cihazlar, mavi/gri karışımı yeni “river” rengiyle modern bir görünüm sunuyor.

Latitude 7000 serisinin 13 inç, 14 inç ve artık 16 inç alüminyum seçenekleri de bulunuyor. Kullanıcılar, genişletilmiş dokunmatik yüzey ve yüksek kaliteli yukarı ve aşağı ateşlemeli hoparlörler gibi gelişmiş özelliklerle verimli bir şekilde çalışabiliyor. Çalışanlara yönelik olarak daha yüksek video konferans kalitesi için 5MP IR, FHD IR veya FHD kamera seçenekleri sunuluyor.

 

Dell Precision ile performans ve stil yeni zirvelere ulaşıyor

Dell Technologies, yüksek performans, şık tasarım ve daha fazla ekran alanına ihtiyaç duyan profesyoneller için Precision serisine 16 inçlik ince ve hafif bir mobil iş istasyonu ekledi.

Yeni Precision 5680, içerik üreticiler ve mühendisler için daha fazla güç ve çevreleyici deneyimler sunuyor. Intel® Core™ i9 (45W) ve NVIDIA RTX™ 5000 Ada Generation Laptop GPU ile 64GB’a kadar DDR5 bellek özellikleri oldukça etkileyici. Kullanıcılar; net 16:10, üç taraflı InfinityEdge ekran, hızlı ve duyarlı geri bildirim için dokunsal izleme dörtgeni, dört adet A sınıfı hoparlör, UHD+ PremierColor ekran ve yakınlık ve ortam ışığı sensörlü FHD IR kameraya sahip olmanın ayrıcalığını yaşatıyor.

Ayrık grafik kartları çok fazla güç kullandığından Precision 5680 için soğutma oldukça önemli. Sistemin, karmaşık iş akışlarının ve yoğun uygulamaların üstesinden gelebilmesi için patentli Dual Opposite Outlet fan teknolojisi kullanıyor. İçerik üreticiler ve mühendisler; HDMI bağlantı noktası, tam boyutlu bir SD kart yuvası ve opsiyonel olarak sunulan bir akıllı kart okuyucu ile performans açısından güvenilir ve güvenli cihazlara sahip oluyor. Ayrıca yüksek beklentili ve talepkâr kullanıcılarımız, USB-C konektörü aracılığıyla daha fazla güç (130W’a karşılık 165W) sağlayan yenilikçi genişletilmiş güç aralığı (EPR) teknolojisinden yararlanıyor.

Giriş seviyesi 3000 Serisi mobil iş istasyonlarından en güçlü Precision 7000 Serisi mobil, kule ve raf tipi iş istasyonlarına kadar uzanan Dell Precision portföyü de güncellenmiş durumda ve tamamı ISV sertifikasyonuna sahip. 

 

Sürdürülebilir tasarım ön planda

İş dünyasının geleceği için sürdürülebilir bir teknoloji desteği gerekiyor. Dell Technologies’in en yüksek hacimli serisi olan Latitude 5000 Serisinde mühendisler, çevre üzerinde en büyük etkiyi yaratmak için sürdürülebilir gelişmelere öncelik veriyor. PC tasarımına bakıldığında yeni Latitude 5000 serisi cihazlar, geri dönüştürülmüş plastikler, geri kazanılmış karbon fiber, yenilenebilir malzemeler ve okyanus atığı plastiklerden yapılmış bileşenler içeren, dünyanın en çeşitli ve en yenilikçi sürdürülebilir malzemelerle tasarlanmış durumda. Dell Technologies’in şimdiye kadarki en sürdürülebilir serisi olarak nitelendirilen bu Latitude serisinde, bir önceki nesil Latitude 5000 Serisi ürünlerine kıyasla yüzde 64 daha fazla geri dönüştürülmüş ve yenilenebilir plastik kullanılıyor.

Ayrıca Latitude 9440 bilgisayarı ve Precision 5680 mobil iş istasyonu, dünyada ilk kez kasasında yüzde 75 geri dönüştürülmüş alüminyum kullanımı da dâhil olmak üzere düşük karbonlu ve geri dönüştürülmüş alüminyum ile tasarlanmış cihazlar olarak öne çıkıyor. Latitude 9440 klavyesinde, yüzde 75 oranında geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış tuş başlıkları ve tarımsal ve gıda atıklarından elde edilen yenilenebilir plastik bileşenler bulunuyor. Yine ilk kez Latitude 9440, Precision 5680 ve Precision 3000 Serisi güç adaptörlerinde geri dönüştürülmüş bakır kullanılması dikkat çekiyor.

Latitude ve Precision portföyünde yer alan ürünlerin tamamı, yüzde 100 geri dönüştürülmüş veya yenilenebilir ambalajlarla gönderilmeye devam ediyor. İşletmeler ayrıca, Dell Optimizer’ın yüzde 18’e kadar enerji tasarrufu sağlayabilen “Sessiz Mod” özelliğinden de yararlanabiliyor.

 

Satış Tarihi ve Fiyatlandırma

  • Latitude 9440 önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.
  • Latitude 7340/7440 Ultralight, 7340/7440/7640 ve Latitude 5340/5440/5540 23 Mart’ta satışa sunuldu. 
  • Precision 3000 Serisi mobil iş istasyonları 23 Mart’ta satışa sunuldu. 
  • Precision 5480 20 Nisan’da satışa sunulacak. 
  • Precision 5680 18 Mayıs’ta satışa sunulacak.
  • Precision 5860 Kule Tipi 11 Nisan’da satışa sunulacak. 
  • Precision 7000 Serisi mobil iş istasyonları 23 Mart’ta satışa sunuldu. 
  • Precision 7960 Raf ve Kule Tipi 11 Nisan’da satışa sunuluyor.
  • Fiyatlandırma ve satış tarihlerine ilişkin kılavuzumuza buradan ulaşabilirsiniz. Fiyatlar, ortalama başlangıç fiyatı olup Dell Satış ekibi üyesi aracılığıyla daha yüksek miktarlarda sipariş vererek daha düşük fiyat alabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni