FilmBox Ekran Prömiyerlerinde Yıldız Yağmuru

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle ekranlara heyecan ve eğlence katıyor. 

 

İyi filmlerin adresi FilmBox ekranlarında, Eylül ayında ikisi ekran prömiyeri olmak üzere 3 güzel filmde muhteşem bir yıldız yağmuru bizleri bekliyor. Julia Roberts, Salma Hayek, Alec Baldwin, Colin Farrell, Owen Wilson gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızları, aileniz ve sevdiklerimizle güzel zaman geçireceğimiz bu filmlerle evlerimize misafir olacaklar.

 

Mucize (Wonder) – 24 Eylül Cumartesi – Saat: 21:30

FilmBox ekranlarında, Eylül ayının ilk ekran prömiyerinde, başrolleri Julia Roberts ve Owen Wilson paylaşıyor. Filmin sıcacık öyküsü, New York Times “En çok satan kitaplar” listesinde yer alan bir romandan… Mucize, ilk kez normal bir okulda beşinci sınıfa geçen ve yüzünde farklılıkları olan August Pullman'ın ilham verici hayatını konu alıyor.

 

Dünyanın Sonundaki Ev (A Home at the End Of The World) – 25 Eylül Pazar – Saat: 16:10

Eylül ayında iyi filmlerin adresi FilmBox ekranlarında izleyeceğimiz ikinci ekran prömiyerinde karizmatik aktör Colin Farrell, büyüme çağında pek çok kayıp yaşayan, büyüdüğünde ise kendini bir kadın ve çocukluk arkadaşı arasındaki aşk üçgeninde bulan bir adamı canlandırıyor.

 

Sarhoş Ebeveynler (Drunk Parents) – 27 Eylül Salı – Saat: 18:15

Alec Baldwin ve Salma Hayek’i izleyeceğimiz filmin öyküsünde, İngiliz tarzındaki büyük evlerinde güzel bir hayat yaşayan, kızlarını özel okulda okutan Frank ve Nancy, finansal durumlarının kötüye gittiğini çevrelerinden daha fazla saklayamaz hale geliyor. Alkolik ikili, bir gün garajlarında bir pazar kurmaya niyetleniyor.

 

FilmBox izlemek isteyen sinemaseverler, seçkin TV platformları, Vodafone TV Kanal 15, KabloTV Kanal 336 ve D-Smart Kanal 19 üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, filmbox websitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

 

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında ayrıca canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni