Gençlik Merkezi’nde öğrenciler horonla moral buluyor

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) eğitimin verildiği Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde her gün teneffüslerde renkli görüntüler yaşanıyor. Üniversite sınavına hazırlanan kursiyerler, dinlenmek için verilen arayı Karadeniz müzikleri eşliğinde horon teperek değerlendiriyor. Öğrenciler böylece hem eğleniyor hem de yorgunluklarını atıyor.

 

Bağcılar’da 15-28 yaş grubu gençlere bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanda eğitim hizmeti veren Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi geçen hafta yeni döneme “Merhaba” dedi. Gençlerin ikinci adresi haline gelen Gençlik Merkezi binası, her yaş grubundan gençle doldu taşıyor. YKS’ye (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) hazırlık kurslarının teneffüslerinde ise coşku dolu anlar yaşanıyor. Dersten çıkan heyecanlı gençleri Karadeniz müzikleri karşılıyor. El ele tutarak uzun kuyruk oluşturan kursiyerler, birlikte dakikalarca horon tepiyor.

 

Tam bir aile ortamı

YKS’ye (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) hazırlandığını söyleyen Aleyna Nil Yüksel, “Dershaneye gittim ama burasının daha güzel olacağını düşündüğüm için buraya geldim. Aynı zamanda folklor kursuna katılmayı da düşünüyorum. Hem öğretici hem eğlenceli çok güzel bir yer burası. Bizi şarkılarla güler yüzle karşıladılar. Öğretmenler, arkadaşlar herkes çok iyi. Tam bir aile ortamı. Bize bu ortamı sunan Bağcılar Belediye Başkanımız Abdullah Özdemir’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

37 atölyede kurs veriliyor

Gençlik Merkezi’nde her gün saat 08.00 ile 21.00 arasında eğitim hizmeti veriliyor. Ders saatleri, gençlerin aldığı kurslara göre kimi zaman gündüz kimi zaman akşam olarak değişmektedir. Bu eğitim yuvasında lise mezunu gençlere üniversite sınavına (YKS) yönelik eğitim hizmeti, diksiyon, yabancı dil kurslarının yanı sıra şan, robotik atölye, psikolojik danışmanlık, tiyatro, müzik, spor, fitness başta olmak üzere 37 atölyede kurs veriliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni