Kalben Zorlu PSM touché’de “Can Şengün ile Sıkı Fıkı”ya Konuk Oluyor!

Müzik dünyasında bilgisi, deneyimi ve gerçekleştirdiği projeleriyle öne çıkan Can Şengün, ikinci sezonun yeni bölümünde bu sene çıkardığı ‘’Eski Dünyanın Yangını’’ albümüyle dinleyicilerine unutulmaz bir albüm armağan eden, duygu yüklü ve romantik şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı ve besteci Kalben’i ağırlayacak. Başarılı müzisyen Kalben, 30 Kasım akşamı Zorlu PSM touché’de unutulmaz bir geceye imza atacak.

 

Zorlu PSM’nin geçtiğimiz sezon başlattığı hem seyircilerin canlı olarak izleyebildiği hem de Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programı ikinci sezonu yeni bölümüyle devam ediyor. Başarılı müzisyen, prodüktör ve içerik üreticisi Can Şengün’ün sanat dünyasının önemli isimlerini orkestrası eşliğinde ağırladığı “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programının yeni bölümünde sürpriz konuklar, ilginç konu başlıkları ve eğlenceli yarışma bölümleri yer alıyor. 

 

Yeni sezonun ikinci bölümünde konuk Kalben!

Zorlu PSM touché’de “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programında Can Şengün bu kez Kalben’in yaşamına daha önce hiç bakmadığımız açılardan bakacak. Bilinen şarkıların yepyeni versiyonlarının Kalben’le birlikte seslendirileceği programda; seyirciler şarkı sözlerinin altındaki gerçek öyküleri ve hafızalardan silinmeyen anları başarılı müzisyen Kalben’den dinleyecek. Dansların, oyunların ve daha önce rastlanmamış yarışma bölümlerinin yer aldığı “Can Şengün ile Sıkı Fıkı”, Kalben’i ağırlayacağı yeni sezonun ikinci bölümüyle 30 Kasım Çarşamba akşamı saat 21.00’da Zorlu PSM touché’de izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni