Kartepe’de Soner Sarıkabadayı Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Yaz Neşesi” ile Kartepe Belediyesi 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali kapsamında Kartepe’ye gelen sevilen sanatçı Soner Sarıkabadayı şarkılarıyla coşturdu.

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Yaz Neşesi” ile Kartepe Belediyesi 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali kapsamında Kartepe Kent Meydanı’nda sevilen sanatçı Soner Kabadayı rüzgarı esti. Sanatçının şarkılarına eşlik eden Kartepeliler gönüllerince eğlendiler.

 

BALABAN ÖDÜLLERİ VERDİ

Kartepe Belediyesi 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali’nde Arnavutluk Tiran Kaltersia Halk Dansları gösterisi büyük bir ilgiyle izlenirken, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Balaban, festival alanında çocuklar için düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

 

YAZ NEŞESİ KARTEPE’DE FİNAL YAPTI

Sevilen sanatçı Soner Kabadayı konserinde Kartepelilere seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal “Bu akşam iki güzelliğin finalini yapıyoruz. Birisi Kartepe Belediyemiz tarafından düzenlenen Unutulmuş Değerler Festivali, birisini de Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin 12 ilçede düzenlediği “Yaz Neşesi” konserleri. Unutulmuş Değerler Festivali için Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’a çok teşekkür ediyoruz. Bu yaz konserleri için önümüzde ki yıllarda daha coşkulu devamı için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a bir alkış rica ediyorum” dedi.

 

KÖKLÜ BİR TARİHE SAHİBİZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sizlerle birlikte Kartepemizin meydanında olmak çok güzel. Hepiniz festivalimize hoş geldiniz. Buradan bir başka güzel görünüyorsunuz. Türkiyemiz çok köklü bir tarihe ve geleneklerine sahiptir. Bunun şanını ve gururunu yaşıyoruz. Geçmişte ki örf ve adetlerimizi unutmayalım, bunları geçmişten alıp gençlerimizle birlikte geleceğe aktarmak amacıyla bu yıl 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali’ni düzenliyoruz. Sizlerle beraber düzenliyoruz. Buraya geldiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

BÜYÜKAKIN’A VE SARIKABADAYI’YA TEŞEKKÜR

Sevilen sanatçı Soner Sarıkabadayı’ya da teşekkür eden Başkan Kocaman “Kartepemize güzellik kattı. Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Kartepemize hoşgeldiniz Hemşehrilerim ve ilçem adına size çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a iletmek istiyorum. Bizi bugün bu güzel gecede buluşturdu. Biz ne desek bizden esirgemiyor. Sizler adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖDÜL – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Balaban tarafından gelensek sokak oyunlarında dereceye giren çocuklara ödüllerini verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni