Sınıfının En İyisi Tasarım ve Özelliklere Sahip Olan HONOR Pad 8 Satışa Çıktı

Şık tasarımı, 12 inç 2K HONOR FullView ekranı ve olağanüstü ses deneyimi sunan sekiz hoparlörü ile dikkat çeken HONOR Pad 8, lansmana özel indirim fırsatıyla Türkiye’de satışa çıktı

 

Küresel teknoloji markası HONOR, sınıfının en iyisi özelliklere sahip olan HONOR Pad 8’in Türkiye’de satışa çıktığını duyurdu. HONOR’un tablet portföyünün en yeni üyesi olan HONOR Pad 8, şık tasarımının yanı sıra ekran özellikleri ve sekiz hoparlörü ile kullanıcılara olağanüstü bir deneyim sunuyor. 

 

Üstün Ekran Özellikleri

12 inç 2K HONOR FullView ekrana sahip olan HONOR Pad 8, %87’lik sektör lideri ekran-gövde oranı ile şık bir tasarım sunuyor. Bu ekranda 2000×1200 piksel çözünürlük sağlayan HONOR Pad 8, 1 milyar renk desteği ile film ve video izlemek için çarpıcı netlik ve gerçekçi tonlar sunarak eğlenceyi yepyeni bir seviyeye taşıyor. 

 

Göz yorgunluğunu hafifletmek için TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası’na (Donanım Çözümü) sahip olan ve TÜV Rheinland Flicker Free Sertifikası ile ekran titremesini azaltarak rahat bir izleme deneyimi sağlayan HONOR Pad 8, kullanıcıların göz sağlığını koruyan teknolojileri içerisinde barındırıyor.

Sekiz Hoparlör ile Olağanüstü Ses Deneyimi

HONOR Pad 8 modelinin sınıfında rakipsiz olmasını sağlayan özelliklerden birisi de her iki tarafa simetrik olarak yerleştirilmiş sekiz hoparlöründe yatıyor. Kullanıcılara daha güçlü, dengeli ses deneyimi sağlayan ve DTS:X® Ultra, HONOR Histen gibi teknolojileri destekleyen HONOR Pad 8, sürükleyici bir ses deneyimi için canlı ve dinamik 360° sesler sunuyor. Net tizlerin yanı sıra, orta kademe sesler ve güçlü baslar sunan tablet, kullanıcıların sürükleyici ve tam aralıklı ses deneyimi yaşamasını sağlıyor.

 

Vokal Geliştirme teknolojisi, HONOR’un Akıllı Ses Tanıma özelliği ve Yüksek Çözünürlüklü Ses sertifikası ile donatılmış olan HONOR Pad 8, mükemmel bir ses deneyimi için ses kalitesini artırmak üzere son teknoloji yazılımlarla donatıldı. HONOR Pad 8, bu özellikleriyle sesli aramalar ve çevrimiçi toplantılar için mükemmel bir çözüm sunuyor.

 

Birinci Sınıf Tasarım, Güçlü Teknik Özellikler

Hafif alüminyum alaşımlı gövdesiyle birinci sınıf bir tasarıma sahip olan HONOR Pad 8, sadece 520 gr ağırlığı ve 6,9 mm kalınlığıyla kullanıcıların tableti tek elle rahatça tutabilmelerini sağlıyor. Kavisli kenarları ve zarif buzlu kaplaması ile HONOR Pad 8, pürüzsüz bir dokunuş ve birinci sınıf bir görünüm ve his sunuyor. 

 

Sekiz çekirdekli Qualcomm® Snapdragon® 680 yonga seti ile donatılan HONOR Pad 8, genişletilmiş multimedya oynatma ve gelişmiş performans sunmak için üretildi. Yüksek performanslı yonga seti, kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayarak oyun oynarken, ders çalışırken veya en sevdiğiniz programı izlerken gelişmiş bir deneyim sunuyor.

 

HONOR Pad 8, Android 12 tabanlı en yeni HONOR Magic UI 6.1 ile birlikte geliyor ve kullanıcılara akıllı bir deneyim sunmak için bir dizi gelişmiş, özelleştirilmiş yenilikler sunuyor. Cihazlar arasında hızlı dosya aktarımı için HONOR Share ve çoklu görevi kolaylaştırmak için çoklu ekran işbirliği ile HONOR Pad 8, kullanıcıların benzersiz verimlilikle çalışması için kesintisiz bağlantı sağlıyor. Üretkenliği daha da artırmak için cihaz ayrıca dizüstü bilgisayar benzeri bir masaüstü düzeni, APP Extender ve daha fazla içerik katmanı görüntülemek için çoklu pencere görüntüleme desteği sağlıyor.

Tüm Gün Bağlanabilirlik için Büyük ve Güçlü Pil

HONOR Pad 8, tüm gün bağlantı için ekstra büyük 7250 mAh pil ile donatıldı. Kullanıcıları her zaman çevrimiçi ve bağlı tutan HONOR Pad 8, 14 saate kadar çevrimdışı yerel video oynatmayı veya 10 saate kadar çevrimiçi kullanmayı destekliyor. Bu sayede tüm gün kullanım için gelişmiş bir bataryaya ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir seçenek. 

 

Fiyatlandırma ve Servis Kampanyaları

Şafak vakti gökyüzünde oluşan tonlamalardan ilham alan HONOR Pad 8, “Şafak Mavisi” rengi ile 15 Aralık tarihinden itibaren Vatan, Teknosa, Hepsiburada ve Trendyol satış kanallarında tüketiciyle buluşuyor. Üstelik  6.499 TL’ye satışa çıkan HONOR Pad 8’e, lansmana özel 500 TL indirim fırsatıyla, 5.999 TL’ye sahip olabilirsiniz (Tavsiye edilen satış fiyatıdır).

 

Ayrıca HONOR Pad 8 satın alan herkes (her seri numarası için bir adet olmak üzere) 1 adet ücretsiz koruma filmi almaya hak kazanıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni