Tarihi sarnıçta Kleopatralı defile

İstanbul'un tarihi mekanlarından Sultan Sarnıç'ta düzenlenen Euroasia Fashion Show başarılı tasarımcıların kreasyonlarını ünlü güzellerle buluşturdu.
 
 
Deniz Şaman'ın sektöre hareket katmak için düzenlediği Euroasıa Fashion Show bu yıl da görkemli bir organizasyona sahne oldu.
 
 
Tarihi mekanda yapılan defilede baş manken Didem Delen olurken Wilma Elles ve Tuğba Özay da podyuma renk katan ünlü isimler oldu.
 
 
Bir çok markanın kreasyonlarını tanıttığı moda şovu izleyenlerden büyük alkış alırken modacı Perihan Demirdelen ve Recep Demiray'ın tasarımları ile podyuma çıkan Tuğba Özay görkemli kıyafetiyle podyumu sahneye çevirdi. Wilma Elles güzelliğiyle podyumdaki profesyonelliğini gösterirken gecenin finalini Kleopatra kıyafetiyle güzel sunucu Didem Delen yaptı.
 
 
Euroasıa Fashıon Show ve Mahland Real Estate işbirliği ile düzenlenen Euroasıa Fashion Show 2022'de; Bozkurt Cosmic Towers ayakkabı kreasyonları, İlayda Emir Erkek takım elbise ve gömlek kreasyonları,HCR Collection Rize 'nin meşhur Keşan kumaşından tasarladığı kreasyonu,  La NUIT Houte Couture, Cameron Zıgzal kadın ve erkek kreasyonları, Emrullah Köroğlu ise Renklerin Hayali kreasyonu ile Fashion Show da yer aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni