Ünlü rap sanatçısı Ceza BİLGİ WelcomeFest’te sahne aldı

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin yeni akademik yılda öğrencilerine “hoş geldin” demek amacıyla düzenlediği WelcomeFest’te ünlü rap sanatçısı Ceza santralistanbul Kampüsü’nde sahne aldı. Öğrenciler, Ceza’nın hareketli sahne performansı ve sevilen parçalarıyla keyifli anlar yaşadı

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin yeni akademik yılda tüm öğrencilerine “hoş geldin” demek amacıyla düzenlediği WelcomeFest’in son gününde BİLGİ öğrencileri santralistanbul Kampüsü’nde gün boyu devam eden eğlenceli etkinliklerin ve oyunların tadını çıkardı. 

 

Gün içinde müzik eşliğinde kampüsün yeşil alanlarında keyifli vakit geçiren öğrenciler, Avrupa İklim Eylem Ağı’nın Türkiye’nin iklim hedeflerini desteklemek ve iklim krizine dikkat çekmek amacıyla hazırladığı “İklimpiyat Oyunları” kapsamında okçuluk, cirit atma ve uzun atlama oyunlarını deneyimledi. 2022 Dünya Şampiyonu Milli Paralimpik Okçu Yiğit Caner Aydın da etkinliğe katılım göstererek öğrencilerle buluştu.

 

Festivalde DJ performansı ardından ünlü rap sanatçısı Ceza, düşmeyen temposu, sevilen parçaları ve sahne enerjisiyle yaklaşık bir buçuk saat boyunca sahne aldı. Konserine “Denizci” adlı parçasıyla başlayan Ceza, Suspus, Medcezir, Yerli Plaka, Holocaust, Fark Var gibi hit parçalarını seslendirdi. Ceza’nın şarkılarına santralistanbul Kampüsü’nü dolduran öğrenciler de eşlik ederek eğlenceli anlar yaşadı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni