Adana ve Antep’te Kenan Doğulu’ya sevgi seli

Yaz basından beri Ege sahillerinden başlayarak bir çok şehirde sevenleriyle buluşan Kenan Doğulu, 30 Eylül Cuma akşamı babası Yurdaer Doğulu’nun doğduğu Adana’da, 1 Ekim’de ise dedesinin memleketi Gaziantep’te hayranlarının yoğun sevgisiyle karşılandı.

Kenan Doğulu Kerkisolfej organizasyonuyla 30 Eylül Cuma akşamı Adana, Çukurova Üniversitesi Açıkhava Sahnesi’nde, 1 Ekim Pazar akşamı ise Gaziantep Üniversitesi GAÜN Mavera Açıkhava Sahnesi’nde iki muhteşem konsere imza attı.

30 Eylül akşamı Çukurova Üniversitesi Açıkhava Sahnesi’nde Adanalı müzikseverlere hafızalardan çıkmayacak bir gece yaşatan Doğulu, 1 Ekim akşamı Gaziantep’te sevenleriyle buluştu. Doğulu, özel repertuarı, enerjisi ve efsane sahne performansıyla konsere katılanları adeta mest etti.

Ilık sonbahar akşamlarına bir dinleyici korosunun eşlik ettiği konserlerde Doğulu, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Saatler öncesinden konser alanlarını dolduran Doğulu hayranları konser boyunca da Doğulu’nun en sevilen şarkılarına eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni