Kemer’de “Her şeyin başı sağlık”

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Kemer’deki hasta vatandaşların ücretsiz olarak sağlık kurumlarına ulaşımını sağlıyor. Evde bakım hizmetleri kapsamında ise bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını gideriyor.

 

“Her şeyin başı sağlık” sloganı ile hareket eden belediye sağlık işleri müdürlüğü ekipleri vatandaşlara yaptığı sağlık hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

 

Belediye ekipleri Kasım ayında 241 vatandaşın otobüs ile sağlık kurumuna ulaşımını sağladı. 13 hastayı hasta nakil ambulansı ile ulaştıran belediye ekipleri 15 hastayı da binek araçla hastaneye götürerek muayenesini yaptırdı.

 

Evde sağlık hizmetleri kapsamında da 15 hastayı evinde tıraş eden belediye ekipleri 4 hastanın banyosunu yaptırdı, 17 hastanın da kendi evinde enjeksiyon ve pansumanını yaptı.

 

Öte yandan belediye sağlık ekipleri, tutanak karşılığında ihtiyaç sahibi 3 hastaya hasta yatağı, 1 hastaya da tekerlekli sandalye verdi. Daha önce hastalara verilen 2 hasta yatağı ise tutanak karşılığında iade alındı.

 

Psikolog Sevilay Bozkaya tarafından 158 kişiye ücretsiz olarak yüz yüze psikolojik danışmanlık hizmeti verildi.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

 

Hasta vatandaşların aylık olarak genel bakımlarını yaptıklarına değinen Belediye Başkanı Topaloğlu, “belediye sağlık ekiplerimiz ilçemizde yaşayan hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın ücretsiz olarak sağlık kurumlarına taşınmasını sağlıyoruz. Evde bakım hizmetlerimiz kapsamında da kendi evlerinde de hastalarımızın banyosunu, enjeksiyon ve pansumanını yapıyoruz. Sağlık hizmetlerimizi aksatmadan yapmaya devam edeceğiz. Tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor. Allahtan acil şifalar diliyorum.” diye konuştu.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni