Victoria’s Secret Türkiye ve Pembe İzler Kasın Kanserleri Derneği’nden 200 Kadına Ücretsiz Mamografi Desteği

Yenilenen dünyasında, tüm kadınları kucaklayan ve kadın kanserlerine yönelik çalışmalar için global bir fon sağlayan Victoria’s Secret, Türkiye’de de meme kanserine karşı mücadele etmeye devam ediyor. Victoria’s Secret Türkiye bu yıl Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği ile gerçekleştirdiği iş birliğini Feriye’de özel bir lansmanla duyurdu. 

 

Victoria’s Secret Türkiye, iş birliği kapsamında; Ekim ayı boyunca mağazadan ve online’dan yapılacak olan sütyen satışlarından elde edeceği gelirin bir kısmını derneğe bağışlıyor ve derneğin web sitesindeki formu doldurarak başvuran 200 ihtiyaç sahibi kadına ücretsiz mamografi taraması sağlıyor. 

  

Victoria’s Secret Türkiye, dünyada en çok görülen kanser türü olan meme kanserine karşı farkındalık sağlamak amacıyla, proje ve çalışmalarını Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği ile yürüteceğini açıkladı.  12 Ekim Çarşamba Günü Feriye’de Ebru Akel’in moderatörlüğünde gerçekleşen özel lansmanda, Victoria’s Secret Türkiye Direktörü Dilek Öziş, markanın dönüşümü ile yenilenen vizyonu ve meme kanserine yönelik dünya çapında gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerini ve çalışmaları anlattı. Dilek Öziş, “Victoria’s Secret olarak kadın kanserlerine yönelik çalışmaları desteklemek üzere global bir fon hayata geçirdik. Bunun yanı sıra gerek ürünlerimizle gerekse farkındalık çalışmalarımızla kadınların yanında olmayı sürdürüyoruz” diye konuştu. 

 

 Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği Başkanı Arzu Karataş da derneğin kuruluş hikayesini dinleyicilerle paylaştı. Karataş, “Dernek çatısı altında başta meme kanseri olmak üzere jinekolojik  kanserler konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapıyor ve maddi olanakları kısıtlı hastaların tedavisini üstleniyoruz.  Sosyal ve psikolojik alanda kadınları desteklemeye de çalışıyoruz. Örneğin Pinkline projemizle online ortamda, aktif kanser hastası kadınlara ücretsiz psikoterapi ve beslenme danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Ayrıca, tedavisi sırasında saçları dökülen kadınlara peruk bağışlayarak onlara moral aşılıyoruz” dedi. 

 

Erken evrelerde tespit edilen meme kanserlerinin hem tedavileri daha başarılı olmakta hem de yaşam kalitesi önemli ölçüde artırdığını vurgulayan Acıbadem Üniversitesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı  Prof. Dr. Cihan Uras da meme kanserine yönelik doğru bilinen yanlışları ve tedavi sürecinde yapılması gerekenlere yönelik değerli bilgileri konuklarla paylaştı. 

 

 Dünyanın lider iç giyim markası Victoria’s Secret, Ekim ayı boyunca mağazalarda ve online’da satılan sütyenlerden elde edilen gelirin bir kısmını Pembe İzler Derneği’ne bağışlayacak. İhtiyaç sahibi 200 kadına ücretsiz mamografi çektirecek olan Victoria’s Secret, hayati önem taşıyan kritik bir noktaya da destek vermiş olacak. Mamografi başvuruları ise Pembe İzler Derneği’nin web sitesi üzerinden doldurulacak olan form ile yapılacak. 

 

Kadınların destekçisi global bir marka olmayı hedefleyen Victoria’s Secret, genç kadınlarda farkındalık sağlamaya, meme sağlığı konusunda bilgilendirmeye ve erken teşhisin önemini vurgulamaya devam edecek.  

 

Victoria’s Secret Türkiye geçtiğimiz yıl çalışanlarına özel olarak başlattığı meme kanseri farkındalık eğitim ve seminerlerine bu yıl da devam ediyor. Her gün mağazalarda binlerce kadına dokunan çalışanlar, ziyaretçileriyle öğrendikleri bilgileri paylaşarak meme sağlığı konusunda bilinç oluşturmayı amaçlıyor ve Pembe İzler Derneği’nin “Farkındalık Bileklikleri”ni takarak meme sağlığına dikkat çekiyor. 

 

Victoria’s Secret Türkiye geçen sene meme sağlığı konusunda çok ses getiren Instagram canlı yayın serisine bu yılda devam ediyor. Ebru Akel moderatörlüğünde yapılacak canlı yayınlarda değerli sürpriz konuklar ağırlayarak binlerce kadına ulaşmayı hedefliyor. 

 

Body by Victoria Ameliyat Sonrası Sütyeni

Victoria’s Secret mağazalarında ve online sitesinde satışa sunduğu Body by Victoria Ameliyat Sonrası Sütyeni ise mastektomi ameliyatı olan binlerce kadının ihtiyacını karşılamak için özel olarak tasarlandı. Yumuşak kumaşı, balensiz yapısı ile mükemmel bir konfor sunan Body by Victoria Ameliyat Sonrası Sütyeni, özel ceplere sahip iç astarları sayesinde protezlerin rahatlıkla yerleştirilmesine imkân sağlıyor. Ameliyat sonrası en büyük ihtiyaçlardan biri olan konforu en kaliteli şekilde sunan Body by Victoria Ameliyat Sonrası Sütyeni, sırt ve ön kısmında bulunan kopçaları sayesinde kolayca giyilip çıkarılabiliyor. Body by Victoria Ameliyat Sonrası Sütyenini özel kılan özellikler arasında rahat ve balensiz tasarımı, şık danteli, ayarlanabilir sırt bantları ve süper yumuşak kumaşı bulunuyor.  

 

Victoria’s Secret Global Kadın Kanserleri Fonu 

Vizyonunu “Dünya çapında tüm kadınların önde gelen destekçisi olmak” olarak tanımlayan Victoria’s Secret, bu kapsamda din, dil, ırk veya beden fark etmeksizin tüm kadınları kucaklıyor. Victoria’s Secret, VS Collective oluşumu ile dünyada olumlu değişimi desteklemek, ortak bir hedefi paylaşmak amacıyla öncü grup ve isimleri bir araya getiriyor. VS Collective üyeleri arasında eşitliği destekleyen model Bella Hadid, Ünlü kayakçı ve kadın spor savunucusu Eileen Gu, Model ve Kadın Savunucusu Hailey Bieber, Atlet ve Tasarımcı Naomi Asoka, Aktivist ve Model Valentina Sampaio gibi önemli ve ünlü isimler bulunuyor. Victoria’s Secret bu oluşumun yanı sıra tüm kadınlar için öncü olma misyonunu bir adım öteye taşıyarak, kadın kanserlerine yönelik global bir fon sağlıyor. Victoria’s Secret bu girişimi, kadın kanseri araştırmalarında inovasyon sürecini hızlandırmak, kadın bilim insanlarını desteklemek, kanser farkındalığı, tarama ve tedavi süreçlerine ilham ve eğitim vermek amacıyla hayata geçirdi. 10 milyon dolarlık başlangıç taahhüdüyle çığır açan bu global fon, kadın kanserlerine destekte bulunmaya devam ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni