Cumhuriyet Coşkusu Gölcük’te Spor Şölenine Dönüştü

Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Ortaokul ve Liseler Arası Cumhuriyet Koşusu, Mini Hentbol Müsabakaları ve Judo-Bocce-Kros Yarışları, 356 öğrencinin katılımı ile spor şölenine dönüştü.

 

Gölcük Belediyesi, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında spor müsabakaları düzenlendi. İlçe genelinde düzenlenen Ortaokul ve Liseler Arası Cumhuriyet Koşusu, Mini Hentbol Müsabakaları ve Judo-Bocce-Kros Yarışları’na 356 öğrenci katıldı. Şölen havasında geçen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Gölcük Belediyesi Rahvan At Yarışları alanında düzenlenen törenle takdim edildi.

 

Ödül törenine; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gölcük ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Tören dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni