Dostların Maçında Gol Bodrumdan

BODRUM VETERANLAR  FOÇA BELEDİYESPOR 1 – 0

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Ege Grubu’nda Bodrum Veteranlar, Foça Belediyespor Masterler’i konuk etti. Maçın tek golü ilk yarıda BodrumVeteranlar’dan Gürkan’ın, şık kafa vuruşuyla geldi.

 

2022 – 2023 futbol sezonunun ikinci maçında Bodrum Veteranlar ile Foça Belediyespor Masterler takımları Bodrum’da  karşılaştı. Göltürkbükü Gölköy Sahası’ndaki karşılaşma bölgeye düşen yılın ilk yağmur geçişleri altında oynandı. Bodrum Veteranlar ilk yarıda daha atak ve etkili bir futbol sergiledi. Ev sahibi ataklarının karşılığını yapılan ortaya, oyuncusu Gürkan’ın yaptığı şık kafa vuruşundan kazandığı golle aldı. İlk yarı bu golle tamamlandı.

 

İkinci yarının ilk 15 dakikası gol arayan, atak üzerine atak tazeleyen takım konuk Foça Belediyespor’du. Kanatlardan ortalar, kazanılan serbest vuruşlar Bodrum kalesinde oldukça etkili olmasına rağmen aranan gol bir türlü gelmedi. İkinci yarının kalan bölümünde ise oyun dengelendi. Takımlar sezon başı olması, henüz yeterince form tutulamaması ve oyuncuların yaşlarının da etkisiyle daha dengeli ve başabaş bir oyuna döndüler. Maçta başka gol olmadı.  Ev sahibi Bodrum tek golle hanesine ilk 3 puanını yazdırırken, Foça’nın 3 puan hasreti önümüzdeki hafta oynanacak üçüncü maça taşındı.    

 

Bodrum Veteranlar teknik ve idari sorumluları Selim Demirci ve Tanju Nayman ile Foça idari sorumlusu Mehmet Bildiri,  ligde kurulduğundan beri yer alan iki takımın her zaman dost olduğunu ve dost kalacağını söylediler.

 

Selim Demirci; “Bugün TMVFL’nin Ege Bölgesi lig maçına çıkıyoruz. Konuk ettiğimiz takım çok değerli bizim için.  Foça Belediye Masterler. Hoşgeldiniz. Bu gün dostluğun kazanacağı, sahada herşeyin olup biteceği, kendine has, yakışan, kazananın hiç önem arzetmediği, centilmenliğin en ön planda olduğu bir müsabaka diliyoruz. Foça takımına buraya geldikleri için  ayaklarına sağlık diyoruz.”  Derken,

 

Mehmet Bildiri; “Bizde burada olmaktan çok mutluyuz. Çünkü dostlarla birlikteyiz.Geri kalan herşeyi sahada göstereceğiz. Takımlara başarılar diliyorum, inşallah kazasız belasız bir maç olur ve böylece bitiririz.” Diyerek dileğini aktardı.

 

Tanju Nayman ise; “TMVFL’nin Ege Bölgesi’ndeki iki eski ve güzide takımı olarak 2014’ten beri beraberiz.. Güzel keyifl maçlar yapıldı. İnşallah bundan sonra da güzel maçlar olacak. Foça Takımına da hem hoşgeldiniz diyoruz, hemde başarılar diliyoruz. TMVFL’ye yakışır şekilde güzel, centilmence bir maç olsun. Bizim için önemli olan kazanmak, kaybetmek değil, Şu an onlarında bizimde kazanması önemli değil. Ama dostluk kazansın herşeyden önce. Hava güzel, atmosfer çok güzel. İnşallah herşey güzel olacak” sözleriyle dostluğa vurgu yaptı.   

 

Baştan sona dostluk havasında geçen, zaman zaman sertleşse de her iki takımın fair play anlayışıyla davranmaya özen gösterdiği maç sonrası, sahada rakip olan oyuncular ev sahibinin konuğu olarak birlikte neşeyle yemek yediler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni