Kemer’de milli heyecan

Korfbol Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Kemer’e bağlı Göynük mahallesinde bulunan Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu’nda başladı. 7 ülkeden 150 sporcunun katıldığı organizasyon 5 Kasım tarihinde sona erecek

 

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Göynük Mahallesi’ndeki Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonunda yapılan şampiyonaya, Türkiye’nin yanı sıra Hollanda, Katalonya, İsviçre, Galler, Fransa ve Macaristan’dan yaklaşık 150 sporcu katılıyor.

 

Şampiyonanın açılış seremonisine, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Türkiye Korfbol milli takım antrenörü ve organizasyon başkanı Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Yüksel Abdikoğlu ve sporcular katıldı.

 

Bu tip organizasyonların Kemerimize katkısı çok büyük

Türkiye’de yeni gelişmekte olan spor dalları kategorisinde bulunan Korfbol hakkında bilgi alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 7 ülkeden 150 sporcunun Kemer’de konakladıklarını ve ilçe ekonomisine de katkıda bulunduklarını ifade ederek, Kemer’in spor turizminin başkenti olması yönünde çabalarının sürdüğünün altını çizdi.

 

Korfbol dünya şampiyonası ve avrupa eleme müsabakalarının açılış seremonisinin ardından Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu sahaya inerek, Türkiye Korfbol milli takım sporcuları ile sohbet edip başarı dileklerinde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaymakam Çam ve Başkan Topaloğlu, Türkiye’nin karşılaştığı İsviçre milli takım sporcularına da başarılar diledi.

 

Şampiyonanın açılış müsabakasında Türkiye milli takımı İsviçre karşısında çıktığı ilk maçta sahadan 30-15 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Şampiyona 5 Kasım Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni