Motorsporları Olimpiyatları Törenle Başladı

2022 FIA Motorsporları Olimpiyatları, Marsilya'da Avrupa ve Akdeniz Medeniyetleri Müzesi olan MuCEM'de düzenlenen muhteşem bir açılış töreninin ardından resmi olarak başladı. 72 ülkeden ve 463 sporcunun 16 disiplinde mücadele edeceği organizasyonda, bir çok branşta uluslararası nitelikte sporcu yetiştiren Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından finanse edilen 'Team Türkiye' 10 sporcu ile 8 ayrı disiplinde ülkemizi temsil edecek

 

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto, Zipcar Türkiye ve Puma Türkiye'nin desteklediği Türk milli takımı, GT Sprint kategorisinde Ayhancan Güven, Rally2 kategorisinde  Orhan Avcıoğlu – Burçin Korkmaz, Rally4 kategorisinde  Al Türkkan – Burak Erdener, Karting Sprint Junior kategorisinde  Alp Aksoy, Cross Car Junior kategorisinde  Can Alakoç, Cross Car Senior kategorisinde  Kerem Kazaz, Drift kategorisinde  Timur  Pomak ve Espor kategorisinde  de Ulas Özyıldırım ile 8 farklı disiplinde madalya kovalayacak.

 

29 Ekim Cumartesi saat 20:15'te ralli branşı son etabı ile 30 Ekim Pazar saat 16:00'da GT Sprint yarışı TRT SPOR YILDIZ ekranlarından canlı olarak yayınlanırken, diğer tüm etkinlikler de FIA Motorsport Games YouTube kanalından takip edilebilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni