Petrol Ofisi Sosyal Lig’de rekabet turnuva heyecanı ile devam ediyor

Yüzde yüz Petrol Ofisi iştiraki olan teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Petrol Ofisi Sosyal Lig’de sezonun ilk turnuvası bu hafta başlıyor. 4 hafta sürecek turnuvanın birincisi iPhone 13 kazanırken, 20 kişi de 1.000 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazanma fırsatı yakalayacak. 3 milyonu aşkın oyuncusuyla Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, bu sezon da ödül dağıtmaya devam edecek.

 

Eğlence içerikleri sunan, teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de rekabet turnuva heyecanı ile devam ediyor. Bu hafta (Süper Lig 9. Hafta) başlayacak sezonun ilk turnuvası 4 hafta sürecek. Turnuvaya katılmak için; Petrol Ofisi Sosyal Lig’i indirip kadro oluşturmak yeterli. 

 

Turnuvanın büyük ödülü iPhone 13

Yeni sezonda tamamen yenilenen Petrol Ofisi Sosyal Lig’de, Süper Lig oyuncularından oluşturdukları kadrolarıyla en yüksek puanı toplayanları yine muhteşem ödüller bekliyor. Birincinin iPhone 13 kazanacağı turnuvada, 20 kişi de 1.000 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazanma şansı yakalayacak. 2022-2023 sezonu boyunca devam edecek turnuvalarla futbolseverler heyecanlı anlar yaşayacak.

 

Sezon sonunda 3 Kia otomobil kazanma fırsatı

Yeni sezonda mobil oyun dünyası trendlerine uygun şekilde geliştirilen yeni tasarımı ve oyuncu deneyimi ile futbolseverlerin karşısına çıkan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de sezon heyecanı da tüm hızıyla devam ediyor.  Sosyal Lig, her sezon olduğu gibi bu sezon da kazandırmaya devam ediyor. 2022-23 sezonunda oyuncuları 3 Kia otomobil, PlayStation 5 ve Petrol Ofisi’nden toplam 1.5 milyon TL değerinde yakıt ödülleri bekliyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig, App Store ve Google Play’den indirilebilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni