1939 yılının Los Angeles'ında geçen gizemli bir dedektiflik hikâyesi: “Marlowe" 3 Mart'ta vizyonda!

Bahtsız ve yalnız bir özel dedektif olan Philip Marlowe’un genç bir kadının ondan eski sevgilisini bulmasını istemesiyle başlayan gizemli hikâye, “Marlowe”, 3 Mart’ta vizyonda. 1939 yılının Los Angeles’ında geçen film, seyirciyi Hollywood’un gelişmekte olan sinema sektörünün skandallarla çalkalanan ve hiç tekin olmayan tarafıyla tanıştırıyor. İrlandalı aktör Liam Neeson’ın dedektif Marlowe’u canlandırdığı filmin başrollerini Diane Kruger ve Jessica Lange paylaşıyor.

Başrollerinde Liam Neeson, Diane Kruger ve Jessica Lange’ın yer aldığı 1930’lu yılların Hollywood’unda geçen gizemli bir dedektiflik hikâyesi Marlowe, ülkemizde 3 Mart’ta sinemaseverlerle buluşuyor.

Yönetmenliğini ödüllü İrlandalı yönetmen Nail Jordan’ın yaptığı Marlowe, John Banville’in “The Black-Eyed Blonde” kitabından uyarlama. Senaryosunda ise William Monahan ve Nail Jordan’ın ortak imzası var.

1939 yılında Los Angeles’ta geçen Marlowe filmi, işleri kesat ve yalnız bir özel dedektif olan Philip Marlowe’un yeni bir iş almasıyla değişen hayatını konu alır. Bu yeni müşteri, Hollywood aktrislerinden ve sinema ikonu Dorothy Quincannon’ın genç, güzel ve pahalı giyimli kızı Clare Cavendish’tir. Marlowe’dan eski sevgilisini bulmasını ister. Bu adam, küçük çaplı uyuşturucu satıcısı ve hovarda Nico Peterson’dır. Marlowe’un araştırması onu Corbata Kulübü’ne götürür. Bu kulüp, Los Angeles’ın güçlü ve zenginlerinin, dışarıya kapalı bir buluşma merkezi ve bir suç yatağıdır. Kulübü işleten, görünüşte toplumun önde gelen isimlerinden biri, gerçekteyse buradaki pespaye yeraltı dünyasının bekçisi olan Floyd Hanson’dır. Nico’nun “kazara öldüğü” ortaya çıkar ancak Marlowe buna hiç ikna olmaz. Ölümünün kurgu olduğu, Nico’nun aslında hayatta olduğu anlaşılır. Marlowe, baştan çıkarıcı Bayan Cavendish’in büyüsüne kapılırken hem Hollywood’un gelişmekte olan sinema sektörünün skandallarla çalkalanan ve hiç tekin olmayan tarafıyla hem de Bay City’nin en zengin ailelerinden biri ve en güçlü isimleriyle kavgaya girer. 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği bu gizemli dedektiflik hikâyesi Marlowe, 3 Mart’ta sinemalarda olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni