2022 Dünya Şampiyonası Kura Çekimini Kaçırmayın

2022 Dünya Şampiyonası kura çekimi 11 Eylül'de LCS Şampiyonası yayınının ardından gerçekleşecek.

 

11 Eylül'de Kuzey Amerika'nın LCS şampiyonu kupayı kaldırdıktan kısa bir süre sonra kura çekimiyle League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası serüvenini başlatacağız!

 

Ön Eleme Aşaması Kurası

2022 Dünya Şampiyonası kura çekiminde ön eleme aşamasındaki 12 takım önceden kendi bölgelerinde gösterdikleri performansa göre üç torbaya dağıtılacak. Grupların birbirleriyle performans bakımından uyumlu olması için takımlar kuradan önce torbalara ayırdık. Sonrasında bu torbalardaki takımlar Dünya Şampiyonası'nın ön eleme aşaması için A ve B Grubu olacak şekilde altışarlı iki gruba bölünecek.

 

1. torbada LPL 4.'sü, LCK 4.'sü, LEC 3.'sü ve PCS 2.'si yer alacak.

2. torbada LEC 4.'sü, LCS 3.'sü, VCS 2.'si ve LJL 1.'si yer alacak.

3. torbada LCO 1.'si, ŞL 1.'si, LLA 1.'si ve CBLOL 1.'si yer alacak.

 

Hiçbir takım kendi bölgesinden başka bir takımla aynı grupta olmayacak. Ön eleme maçları 29 Eylül'de Meksiko'da başlayacak.

 

Grup Aşaması Kurası

Ön eleme aşaması kurasının ardından grup aşaması kurası çekilecek. Kalan 12 takım önceden kendi bölgelerinde gösterdikleri performansa göre üç torbaya ayrılmıştı. Bu üç torbadaki takımlar Dünya Şampiyonası'nın grup aşaması için dörderli dört gruba dağıtılacak.

 

1. torbada LPL 1.'si, LCK 1.'si, LEC 1.'si ve LCS 1.'si yer alacak.

2. torbada LPL 2.'si, LCK 2.'si, LEC 2.'si ve PCS 1.'si yer alacak.

3. torbada LPL 3.'sü, LCK 3.'sü, LCS 2.'si ve VCS 1.'si yer alacak.

 

NOT: Ön eleme aşamasının kazananları ön elemeler sona erdiğinde her biri farklı bir grupta olacak şekilde doğrudan dört gruba dağıtılacak ve kura çekiminin bir parçası olmayacak.

 

Hiçbir takım kendi bölgesinden başka bir takımla aynı grupta olmayacak. Bir kura bu duruma yol açıyorsa veya gelecekte kesinlikle bu duruma yol açacaksa ilgili takım bir sonraki uygun gruba yerleştirilecek. Grup aşaması maçları 7 Ekim'de New York'ta başlayacak.

 

11 Eylül'de LCS Şampiyonası yayınından kısa bir süre sonra lolespor adresinde LeTigress'ın sunumuyla gerçekleşecek 2022 Dünya Şampiyonası kura çekimini kaçırmayın. Gelişmelerden haberdar olmak için #Worlds2022 ve #2022DünyaŞampiyonası etiketlerini ve lolespor hesabını takip edin, ayrıca lolespor adresinden de gözünüzü ayırmayın!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni