Alaçatı Ot Festivali'nde Duman İzdihamı

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen milyonların katıldığı “Otların Rüzgarlı Öyküsü” Alaçatı Ot Festivali’nde Duman rüzgarı esti.

Duman, Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Alaçatı Ot Festivali kapsamında Alaçatılı sevenleriyle buluştu. Festival alanını dolduran Alaçatılılar Duman’ın en sevilen şarkılarıyla gelen bahara merhaba dedi. Konserde seslendirdikleri Seni Kendime Sakladım, İçerim Ben Bu Akşam, Beni Yak gibi şarkılara, Alaçatı Çamlıkuyu Meydanı’nı dolduran yüz bine yakın insan eşlik etti.

Her zaman olduğu gibi sahne performansıyla yeri yerinden oynatan Duman, festivalin en kalabalık seyirci rekorunu kırmış oldu. Müziği ve enerjisiyle olduğu kadar özgün sahnesiyle konseri izleyenleri büyüleyen Duman’ın elemanları, konser sonu tişört ve gitar penalarını seyircilere dağıtırken izdiham yaşandı.

Oran ve Soyer’den Gençlere Mesaj

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran konser öncesi sahneye çıkarak, Alaçatı Ot Festivali’ne katılan Duman’a teşekkür etti. Bu yıl festival temasını Yeniden Doğuş olarak belirlediklerini söyleyen M. Ekrem Oran “Yeniden Doğuşun Festivali Alaçatı Ot Festivali’nde sizlerle olmaktan çok mutluyum. Kalbimiz deprem bölgesinde, dayanışmayla yeniden doğuşu gerçekleştireceğiz. Siz gençlerimiz bizim dinamomuz” dedi ve sahneye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i davet etti. Soyer, alandaki on binlerce gence “sizin için var gücümle ömrüm yettiğince mücadele edeceğim” sözü verdi.

Konser bittikten sonra seyirciler alanı boşaltmadı. Duman grubu tekrar sahneye çıkarak iki şarkı daha seslendirdi. Meydanın boşalması 1 saatten fazla sürdü, Duman grubu 2 saatin üzerinde konser noktasını terk edip kalacağı otele geçemedi.

Bu sene 1.3 milyon ziyaretçiyle Türkiye rekoru kıran ve Avrupa’da da ilk beşte yer alan 12. Alaçatı Ot Festivali 30 Nisan Pazar günü sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni