Axis Kağıthane'de Karne Şenliği başlıyor

Axis Kağıthane AVM, Karne Şenliği ile öğrencilere unutulmaz bir sömestr tatili hediye ediyor.

Axis Kağıthane AVM’de çocuklar, Rafadan Tayfa ile buluşacak, Planetaryum’da uzayın sırlarını keşfedecek, eğlenceli kukla gösterileri ile kahkahaya doyacak, ‘Hayal Et, Dilediğin Gibi Boya’ etkinliğiyle hayallerini duvarlara yansıtmaya devam edecek. 

Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla öne çıkan Axis Kağıthane AVM, bu sömestr tatilinde de çocukların gözde adresi olacak. Çözüm Okulları iş birliğiyle düzenlenen Axis Kağıthane AVM Karne Şenliği, çocuklara unutulmaz bir sömestr vaat ediyor. 20-21-22-28-29 Ocak ve 4-5 Şubat tarihlerinde Axis Kağıthane AVM’nin -1’inci katında düzenlenecek olan Karne Şenliği’nde minikler Planetaryum’da uzayın sırlarını keşfedecek, Şişme Dart Oyunu ve Crossbar’da gönüllerince eğlenecekler. Yüz boyama etkinliği, eğlenceli kukla gösterileri, Boyama Atölyesi ve yüzlerce balon da Axis Kağıthane AVM’de minikleri bekliyor.  

Tayfa İmzada  

Son filmi ‘Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa’ ile çocukların hayal dünyasını bir kere daha fetheden Rafadan Tayfa da sömestr tatilinde Axis Kağıthane AVM’de olacak. ‘Tayfa İmzada’ isimli gösteri etkinliği ve imza günü 25 Ocak’ta 13.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. ‘Hayal Et, Dilediğin Gibi Boya’ etkinliği de her zaman olduğu gibi sömestr tatili boyunca her pazar çocuklarla buluşacak.  

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni